14 mars 2013

3 små pyttemånader kvar till självaste studenten!! GALET var ordet :D Min klänning har förresten kommit och den är sååååå fin ^^ Dock var den lite för lång (hur gick det till med mina giraffben?) så vi ska lägga upp den nån decimeter :) ååh, nu är det bara sommar och mössa som saknas!

I alla fall så har dagen varit bra! Även idag har vi haft studiedag så isället för att ha franska imorse har jag varit helledig :) Tog mig en välförtjänt sovmorgon, men det sopiga är att jag aldrig kan sova så skönt som de mornarna jag ska upp tidigt till skolan :( Suck! Menmen, att halvsova hela morgonen var ju inte helt fel heller :)

Fixade lite plugg innan jag tog bilen till Söderköping och mötte upp mamma :) Mysig och god lunch bestående av köttfärslimpa på Å-caféet åt vi, och sedan kikade jag lite på hennes kontor där hon jobbar hela dagarna. Åkte sedan tillbaka hem för att byta om och sen vidare till stallet.

I stallet blev det Pepsi-mys och rykt, samt taggande och iordningfixande inför hoppträning :D Red tillsammans med Emma och Amanda för Cissi, och det var himla himla kul!! För det första så var det kul att träna med fina vännerna, sker alltför sällan :( Sen så var Pepsi helt ok på framridningen om än lite stel, och sen superglad när hon fick börja skutta :D Suget mot hindrena som tidigare saknats lite (framförallt på tävling) hittade hon verkligen idag! Hon hoppade enkelt och utan att tveka en sekund, och fick det till och med nästan lite trångt när hon fräste på på de normala tävlingsavstånden som var uppbyggda :) Även om inte allt satt perfekt så var det verkligen riktigt kul, och det är jag övertygad om att hon också tyckte :D Bästaste ♥

Efter hoppträningen fick hon BoT-täcke på under tiden som jag först mockade och sen hade en ridlektion. Lektionen gick bra och var rolig! Det enda som störde var att en av hästarna bestämde sig för att lata sig ordentligt och därmed förstöra en hel del genom att (när de skulle trava) sakta av till skritt så fort jag inte höll ögonen på honom trots att hon som red kämpade på duktigt! Ibland är de bara så dryga -.- Men men, när han väl höll farten så flöt allt på bra :D Ska bli så himla kul att gå ridledarkursen i sommar och får mer kött på benen, för det behövs verkligen! 

Efter lektionen gjorde jag iordning stallet med höpåsar osv. innan jag fick tid för Pepsi igen :) Borstade, myste lite och avslutade såklart med morotspelletts, innan jag cyklade hemåt ;) Har mest chillat här hemma, ätit både middag och en smarrig dessert. Borde ha tränat lite på min muntliga presentation jag ska hålla imorrn på engelska, men det får fixa sig på håltimmen innan lektionen :P 

Kram H

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: