Kompis det går bra nu!

Igår hade jag seriöst bästa dagen på länge, var bara tvungen att flika in här och säga det ;D
 
Började förmiddagen med att göra iordning min fina för hoppträning för Cissi. Vi hade inte hoppat på en månad, så visste inte riktigt vad jag kunde vänta mig. Hon kändes himla fin och fräsch under framridningen i alla fall!
Vi hoppade en trekombination på ena långsidan, och två räcken på diagonalerna, så lite banaktigt men ändå "enkelt" för att hitta en bra känsla till tävlingen imorrn :) Jäklar vad hon hoppade, sjukt härlig var hon! Busade hit och dit, bjöd mot hindrena och verkligen hjälpte till och kämpade. Så himla positiv, och när jag red som jag skulle då jäklar. Vi kan ju :D Sista banan låg hindrena på mellan 1,05-1,15 så då fick hon ta i lite, bästis ♥
En väldigt givande träning var det och nu vet jag precis hur jag ska tänka imorrn, håll tummarna för oss :)

Efter lunch så hämtade mamma mig och så var det dags för att åka till trafikverket och skriva körkorts-teoriprovet. Nervös var jag ju såklart, men det hade jag tydligen inte behövt ;) Med 61/65 rätt (gränsen är 52) kunde jag gå därifrån hur nöjd som helst :D Vilken lättnad att ha det klart! Bara uppkörning kvar nu, iiiihh!!

Åkte tillbaka till stallet och pysslade en massa. Avslutade kvällen med en skogspromenad med finis, och sen lite borstning innan jag cyklade hemåt. Världens gulligaste mamma hade köpt tårta för att fira teoriprovet lite ;) Muuumsi!

               

Kommentarer
Postat av: Eva

Grattis till klarat teoriprov, jag blir så impad av dig , du är så jäkla duktig och ambitiös, fortsätt så. Mvh Eva.

Svar: Åh tack så jättejättemycket :D Vad glad jag blir!!
// Hillevi

2012-09-28 @ 12:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: