6 september 2012

Att bara ha en enda lektion är ju faktiskt helt okej :) Vi började skolan 8.10 idag, och slutade runt en 9.20 (y) Idag har det varit dunderfint väder här i Norpan (rätt kallt bara, men hellre det och strålande sol än regn :D). Bara det bli man ju så himla glad av!

Efter skolan cyklade jag upp till stallet och där var det mesta bara allmänt bäst ;) Pysslade runt med allt och lite till mest hela dagen, inte var jag speciellt effektiv egentligen. Men det var himla gött att bara kunna "vara" utan någon stress, och hinna med en massa roliga saker :D
När jag gjort fint i boxen plockade jag in Pepsi och ryktade massor och gjorde henne finfin :) Hann frisera lite hovskägg också. Man kan inte vara vildvuxen när man ska tävla dressyr ju ;) Ett bra tag fick hon stå och bli ompysslad, vilket uppskattades :) Sen plockade vi på dressyrgrejerna som ni såg tidigare, och började ridpasset med en ordentlig skrittsväng i skogen. På banan sen körde vi lite basics, och sen en del programdelar. Är verkligen inte bra på att rida program, måste träna mera!! Men överlag kändes hon finfin i alla fall :D Ärlig bjudning plockades fram och därmed ett bra tryck och stöd på bettet :) Stundtals kunde vi "flyta" runt, men det krävs massa jobb som vanligt! Måste vara på henne väldigt mycket, och så fort hon får chansen smiter hon undan ;) Lilla fulingen ;P Men som sagt, över lag fin och bra känsla hos mig :)

I alla fall så avslutade vi nöjda och glada med ännu en skrittur i skogen, och med en travlänga på sjukhus :))) Finafina hjärtat, vad vore jag utan dig? ♥

Och just det, en av våra praktikanter kikade lite när jag red och sa sedan efteråt "Gud vilken bra sits du har!". Hihi Då blev jag glad tjej :D Så himla kul att höra, speciellt eftersom den långt ifrån alltid har varit det!!

Efter ridpasset var det lunchdags och efterlunch fick Pepsi lite "spabehandling" igen ;) Drog åt några sömmar som flikade ut, oljade hovisarna, borsta av då såklart och masserade ryggen med arnika. Jag och Cissi prövade även en sadel då hennes idag fick åka iväg på omstoppning (wiiiho, inte en sekund försent om ni frågar mig!) men tyvärr passade inte sadeln alls, så hon får gå med dressyrsadel tills den kommer tillbaka. Tur att vi ska tävla dressyr i helgen, annats hade det blivit jobbigt ;)
Sen fick hon ut i hagen med lite kompisar, och jag gjorde iordning det sista innan mitt stallvärds-pass började. Idag var jag tillsammans med Johanna, och allt flöt på finfint :) Gulligaste ridlekisbarnen ever ♥

Vid halv sju slutade vi och då stannade jag kvar en stund och pratade lite med Emmispemmis :) Var sjukt länge sen nu, så det fanns en del att ta igen. Trevligttrevligt var det, hade lätt kunnat stanna längre om det inte varit för att hon skulle rida och jag var himla hungrig :) Vi måste se till att umgås oftare i vilket fall!

Hemma blev det pizza och chillidill-kväll :) Nu ska jag sova tänkte jag, för imorrn är det fullt upp igen!

Kram H




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: