like a shoting star you shine brightest of them all ♥

 
hellu :)

idag har det mesta rullat på och sett till det stora hela hare vart en braig dag. det gillas :) var på lite dåligt humör imorse bara men det tycker jag att jag hade rätt att va. det fanns liksom anledning, men den behöver vi inte ta upp här. kan ju iaf säga att vissa människor TÅL jag bara inte ibland. såååååå dryga. menmen, sen kom ju emma och räddade mig ;)

mockade iaf och plockade ner julpyntet, vilket mina hästar redan hade hjälpt till lite med :) granris är minsann gott som attan när det sitter på dörren, men totalblä när det ligger i boxen. det visste ni inte va?! det har iallafall viktor och pepsi lärt mig ;)

efter lunchen så vare att mysa och borsta ett tag innan det var dags för dressyrkurs :) rider med madde, jenny, katarina och zara, och det är faktiskt rätt så kul :) en helt okej grupp liksom och alla är snälla och trevliga!

hmm, vad gjorde vi egentligen? lektionen gick superfort, men vi jobbade iaf mkt med böjning och lite flytta. jag tror att pepsi och jag har hittat en ny favvosadel :) syntetsadeln som vi alltid hade förut ligger inge bra längre så nu får vi ta 1:an. lite hård tyckte jag allt men man får mycket bättre stöd för framförallt benen och pepsi verkade gilla den också för hon var mycket samarbetsvillig :D i början ngt seg och stel men sedan i galoppen blev det mycket bättre och efter det blev det bara bättre och bättre :) min fina häst ♥ tyvärr så gick ju lektionen alldeles för fort, men nu är jag riktigt taggad för imorrn kan jag lova :D

har även satt upp mig på två ansvarsdagar, 4:e och 5:e januari så att jag har dom gjorda liksom :) inte för att det egentligen är så tråkigt men det är ändå skönt att vara klar! och japp, anteckna på ;)

nehepp, nu så ska vi snart inviga cholkad-fonduen som jag fick i julklapp av johanna :)

kram

i brist på dressyrbilder får det bli bilder från smedby där vi red våran (än sålänge) bästa 1m-runda :)

   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: