find a million ways to say I love you ♥


hejsansvejsan :)

visst är jag duktig på att uppdatera nu för tiden (a) ;) haha.

iallafall. idag vare ansvarsdag för mig och emma som gällde, så upp till stallet vid kvart i åtta. MUMS! guuud vad trött jag var alltså. hjälpte ju inte direkt att jag hade värsta muppiga mardrömmen i natt heller. ae gud, jag och pepsi var typ på nfk fast så var allt jätterörigt och vi kom typ försent och massa. usch.

menmen. det fanns en hel del att göra eftersom typ ingen jobbar i stallet nu under kurserna så det var bara att sätta igång. Vi lyckades göra lite fint hos hästarna iaf, fodra och packa påsarna innan det var dags för US-möte.  gick rätt bra, men blev dock liiite långt! fast  vi överlevde :)

efter det vare och käka lite och sen skulle jag och emma motionera giza. emma fick leka nybörjare och jag gick brevid ett tag. behövdes dock typ inte för hon var mycket duktigt och det syntes att hon visste vad det handla om :) lite på tygel kunde hon allt springa så det blir nog en häst av henne också så småningom :)

sen mocka vi stallet igen och sen vare dags att jogga Pepsi för min del och Hamlet för Emma. Pepsi var rätt fräsch och trampa på bra :) vi fick dock bara en halvtimme på oss och då skulle fram- och avskrittning ingå så sådär superseriöst blev det ju inte, plus att jag tog hoppsadeln som är näst intill omöjlig att sitta i! men dom fick röra på sig litegrann iallafall :) pepsi var glad tror jag och det känns som att vi hittar varann mer och mer nu :D superbra! ska bara jobba lite på mina dumma armar så att jag kan lossa sidorna lite till ;)

efter snabb-passet i ridhuset så blev det att ta av alla hästar utetäckena och sen cykla hemåt igen. imorrn väntar ännu en ansvarsdag för min del så jag får väl hoppas att pepsi vill motionera lite då också ;) det är ju liksom såå kul att rida! framförallt nu när det bara är jag som har ridit henne sen julafton :D fina hesten ♥

nae, nu ska jag ta och knåpa ihop en tacokvälls-lapp som ska upp imorrn :) har ju redan lagt upp det på hemsidan så det är väl bästa att lappen kommer upp också kanske ;)

kram

lite bilder från en dressyrträning i somras :)

  

Kommentarer
Postat av: Ebba:)

Sv: Haha jaa du :P

2011-01-05 @ 19:14:20
URL: http://ebbaohlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: