Finlördag

Har haft en minst sagt kalasbra lördag! Började dagen redan vid tjugo över sex med att skjutsa mamma till flygplatsen. Hon skulle nämligen ta flyget till Rhodos med en vän, fuuusk! Men, under veckan får jag ha hennes bil så mycket jag vill, och det är inte precis fy skam det heller :D

Åkte hem för att sova en stund till innan det var dags för jobb. Dagens jobb var på ridskolan, där jag vikarierade för en bortrest ridlärare. Tre stycken hopplektioner stod på schemat, och det var riktigt riktigt roligt! Alla grupperna fick hoppa en serie på medellinjen, och upplägget på lektionen var helt och hållet inspirerat av ridledarkursen. Med en bra planering, min nya klocka, duktiga ryttare och (för det mesta) samarbetsvilliga hästar så kunde det inte ha flutit på bättre. Alla verkade dessutom nöjda och glada efteråt, så mycket bättre kunde det inte ha gått :D

Efter lektionerna så var det lunchdags innan stallet väntade. På vägen till stallet hämtade jag ut ett paket på ICA, och vad som fanns där i ska ni få se det lovar jag :) Sjukt nöjd med det i alla fall!
I stallet spenderades hela eftermiddagen och kvällen, himla fint :) Hann med att mocka och pyssla lite extra i stallet, göra maten, ta hand om och trimma Hollan (duktig!!), mysa med och rykta Pepsi, tömköra en mycket pigg och glad Pepsi, städa vattenrummet, hjälpa Anna att klippa Kina samt fotografera Kina. Tror det var allt ;) Pepsi tycker verkligen att det är dökul att tömköra ute, så det ska jag försöka göra lite då och då!

Imorgon väntar också en fin ledig dag :) Ska börja den med att sova ut ordentligt, behöver inte lämna hemmet förens kl 10. Så skönt!!

Vi hörs! Kram H

 

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad äter Pepsi och hur mycket ? :)

Svar: Kan fixa ett inlägg om det :) Kommer upp snart!
// Hillevi

2013-09-15 @ 11:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: