Back in business

Heeeeeeeej!! :D :D :D

Det var länge sen nu hörrni, alldeles för länge sen! Jag har saknat er och bloggen under min lilla paus, hoppas ni saknat mig och Pepsi också :) Men nu är jag tillbaka för att stanna. Jag ska göra ett ordentligt försök, jag lovar! Kanske måste inse att det inte är möjligt att upprätthålla nån superuppdatering, utan bättre att trappa ner lite och försöka hålla nåt jämnt tror jag :) Vi får väl se vad som händer!

Sedan sist jag skrev nåt här har det som vanligt hänt maaaaaassor!! Så svårt att börja nånstans, varför var jag tvungen att pausa? haha. 

Pepsi hälsar i alla fall att sedan vinterpälsen rök så leker livet. Jag gjorde en filtklippning för dryga 2 veckor sedan, och sen dess har hon gått som en klocka nästan varje ridpass :D Superpigg och sådär underbart positiv och halvgalen mest hela tiden ♥ I onsdags var vi på kvällsutflykt! Vi lastade och så fick hon följa med till jobbet, och se var jag spenderar dygnets timmar som jag inte spenderar hos henne ;) Vi var med på lite hopp/markarbetsträning för min chef, och det var riktigt roligt! Pepsi var väldigt spänd i början, och rätt seg under framridningen. Så fort vi började hoppa lite så blev hon dock lika tokig som vanligt hehe... Hon sprallade hit och dit, men som ni vet så är det så jag vill ha henne för jäklar vad hon hoppar då! Sista banan på ca 1m nånting skuttade hon runt som den lilla gummibollen hon kan vara när hon vill och bjöd superfint och jämnt :) Magplattan har redan fått sig ett gäng repor, men det gör iiiiingenting :D

Idag jobbade jag bara halvdag, precis som varje fredag. Apnice! Dagens jobb bestod bl.a. av att bygga bana och förbereda inför morgondagens Pay and Jump. Kul! Efter jobbet så var det snabba puckar till stallet för att plocka in Pepsi, spola av och torka benen för vid 12.30 kom hovslagaren. Alltid så skönt när hon är nyskodd och fin om fötterna :) Kändes dock lite knäppt att börja fundera på snösulor och broddar nu, det har verkligen varit och är en mild höst ni. Beslöt mig efter lite funderande för att skippa sulorna (pga all lera som är nu), men göra 4 broddhål i varje sko så att jag kan brodda och sätta på sånahär när snön kommer. Vore för jävla träligt om det kom värsta snön om typ 2 veckor och så varken kunna ha ordentligt med brodd eller sulor och stå utan ridhus ju! Och så är det typ 4 veckor kvar till skoning... Nä, det vill jag inte! Nu ska vi ju igång och ligga i hårdträning under vintern :D 
När nya dojjorna var på så var det lunchdags för både mig och Pepsan, och sen begav vi oss iväg på en supermysig uteritt medan det fortfarande var ljust :) Vi plockade på oss dressyrutrustningen och tog en lite lagom dressyrig tur. Hon kändes super! Lite hastig ibland bara, men när hon slappnade av, hittade takten och använde energin på rätt sätt så blev det kalasabra :))) Nöjda tjejer!

Imorrn är det trimmar-dag, var länge sen nu. Är ju så himla mycket man vill hinna med att göra att det känns som om vi inte hinner nåt haha ;) Tänkte göra ett inlägg med lite träningsupplägg sen, så förstår ni vad jag menar!

Nä, nu är det dags för Idol och fredagsmys :))) 

Kram till er, mina fina och tappra läsare ♥

 

Kommentarer
Postat av: Lena Löfgren

Åh tack nu känns det bra igen och härligt du/ni är tillbaka :-) kram på er :-)

Svar: Hihi :-D Vi är glada att vara tillbaka! Kram tillbaka <3
// Hillevi

2013-11-15 @ 23:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: