Videoklipp!

Den här gången testar vi något nytt tänkte jag :) Ni vet ju lite om hur jag tycker att det gick igår, men inte någe vidare ingående. Istället så ska ni få filmerna först, och bilda er en egen uppfattning. Släng gärna in en kommentar också, då blir jag glad :) Mina tankar och min egen utvärdering kring vår prestation kommer såklart i ett senare inlägg!




 

Kommentarer
Postat av: Lena Löfgren

Du vet att jag tycker ni är bästa bästa tjejerna och tycker ni gjorde fantastiskt bra ritter!! Tummarna upp :-) Här kommer också en liten liten kommentar från en ej expert men som mitt öga såg det.. Kanske lite glapp på innertygeln som fladdrade lite emellanåt och händerna var ganska långt bakom sadeln och då blir man lång i sina rörelser och har inte så mycket spelrum. Liiiiite mer energi... Jämförde med "Linda träningen" :-)
Stor kram till er båda och nu är det bara framåt som gäller :-)

Svar: Hihi, taaack :-D Ja, jag börjar nog ana vad du tycker haha ;-) Håller helt med! Har börjat rida med lite för långa tyglar, antagligen för att vi jobbat med att hon ska sträcka ut och komma ner med nacken. Men tyglarna ska kortas och handen fram en bit, syns väldigt tydligt nu när jag ser det på film själv :) Absolut, finns inget annat! Tack för att du tog dig tid och skrev vad du tyckte :) Kram kram kram!
// Hillevi

2013-03-25 @ 21:08:03
Postat av: Alexandra K

vad ni har utvecklats!Tycker absolut att du skulle haft mer i L:A1. För att vara lokal nivå tyckte jag att det såg riktigt bra ut. Självklart finns det saker att jobba på men över 60% tycker jag allt att du borde vara på den ritten.
Bra grejer att förbättra och tänka på är att försöka jobba mer med att kunna ha henne rund i innersidan. Just nu ser det ut som att du har henne utåtställd lite hela tiden för att om du ställer innåt vippar hon inåt. Mer innerskänkel och rundning! Kommer höja många poäng i bla serpentinbågarna, hörnpasseringar, volter. Våga påverka henne lite mer och inte bara "rida snyggt". Syns att du också utvecklats mycket senaste tiden av att rida många olika hästar och har fått bra hjälp av tränare! Kämpa vidare! :)

Svar: Åh, tack!! Jättekul att läsa :D Och tack så mycket för tipsen, det stämmer så väl, så väl. Framförallt det där med innerskänkeln, hon vill gärna luta sig emot och tippa inåt i speciellt vänster varv. Haha, ja det där med att inte bara "sitta fint" får jag jobba på, mer inverkan vill vi ha! Instämmer, det är verkligen nyttigt att rida andra hästar och Linda har hjälpt oss supermycket!! Återigen, stort tack för att du tog dig tid att kommentera och komma med tips :)
// Hillevi

2013-03-26 @ 10:28:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: