5:a!

Jag och Pepsi slutade som 5:a i 1m-klassen, så himla roligt!! :D Det var 60 startande, 18 dubbelnollor och 15 placerade :) Riktigt duktigt av oss att vara så snabba att det räckte hela vägen till 5:e plats och ärevarv tycker jag!
Rundan i sig var inte super direkt, men marginalerna och bomhållarna var på vår sida idag :) Pepsi ställde upp så himla snällt hela tiden, min ridning kunde varit lite bättre bara.

I 1,10m sen så red jag bättre och hon kändes riktigt fin och med på noterna! Dock gjorde jag en tabbe, såklart... Emot hinder nr 7 kom jag på att "shit, det är bara två hinder kvar och vi är felfria!! Jäklar vilken bra dag vi har!" vilket gjorde att jag tappade fokus i anridningen. Vi kom nära och det var en stor oxer, så hon stanna. Mitt fel! Sen när vi hoppa om kom vi lika nära, men då bestämde jag mig för att vi skulle över och det kom vi! En bom fick vi med oss då, så totalt 8 hinderfel + 3 för tid. Men jag är supernöjd med världens bästa Pepsi ❤ Matte ska bara lära sig hålla full fokus (inte det lättaste när man är trött och varm) och nerver i styr, och inte vilja sätta nollan FÖR mycket ;) Den får väl komma när den kommer helt enkelt :)

Det här var sista hopptävlingen för säsongen :( Men är så glad att vi fick avsluta bra! :) På söndag rider vi en dressyrklass hemma, och sen blir nästa happening för oss Strömsholm :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: