Programridning på Strömsholm

Sista dagen på kursen hade vi programridning. Det var en liten tävling mellan alla kursdeltagare från båda grupperna, så vi var totalt 24 startande. Alla red LB:1, och det var en utomstående dressyrdomare som dömde.

Pepsi kändes riktigt framåt och fin!! Hon la sig lite emot innerskänkeln, vilket är det som lyst igenom under alla dressyrpassen. Hon vill inte riktigt runda sig liksom. Men förutom det, och två missar (första halten blev kass, och galoppinslag i mellantraven som började så bra), så var känslan riktigt bra! Hon kom fram bättre med näsan än hon brukar, var stadig under alla moment (fick t.o.m. 8:a på ena galoppfattningen!!! :D) och hade en härlig takt med lite stuns i steget :) 

Att det hela skulle räcka så långt som till 68,96 % och en 2:a plats hade jag dock verkligen inte räknat med! Det fanns ju en hel drös med fina ekipage på kursen, och trots det så var vi ganska solklara tvåor :D Så himla skoj! Hon som vann var en jättetrevlig tjej från den andra gruppen, och det var väl ganska så väääldigt väntat om man säger så ;) I höst ska hon nämligen rida SM på hästen hon hade med sig, så en överlägsen vinst på 76 % (tror jag) var ju ingen överraskning precis :P

Tack vare att jag hade så snälla kurskamrater som Elin och Josefine, så blev vår ritt filmad :D

Domarens slutkommentar: "Trevligt visat program. Välridet. Lycka till!"

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: