Hoppträning för Matilda 6/1 2013

Idag så tjuvstartade jag och Pepsi foderterminen litegrann, och det blev inte direkt en lugn start ;) Nä, nu gäller det att köra hårt om vi ska vara någorlunda redo när årets första tävling går av stapeln om tre veckor! Taggaaa!!

I alla fall var det hoppträning som stod på dagens schema, och den för Matilda. Vi hoppade mycket lite kortare, relaterade avstånd vilket var väldigt bra och nyttigt. Speciellt med tanke på att det är det knepigaste när det gäller inomhussäsongen :) Pepsi skötte sig bra, men hon hade lite för mycket hjärnspöken bitvis :P Nu har hon ju gått lite på halvfart sedan hon blev skadad, och all den överskottsenergi som hon sitter inne med (eller i alla satt inne med innan träningen ;)) gör att hon blir lite tokig ;) Dock hoppar hon mycket bättre när hon är lite överpigg, och det är himla kul så länge man är hyfsat med i matchen :) Lydnaden tål som vanligt att tränas mer på, och att vi bägge måste våga lita på varandra. Det kändes, ffa i början, att det var länge sedan vi hoppade och red ordentligt överhuvudtaget. Men efter en hel del bus fick vi ordning på det, och mot slutet lyssnade hon fint samtidigt som hon använde energin till att hoppa ordentligt :) Fiiiin känsla när hon bjuder emot ett räcke runt 120 och busenkelt flyger över som om ingenting :))) Världens bästa ♥

Förhoppningsvis får vi till det så att vi kan vara med och träna nästa helg också, känns som om det skulle behövas! :)

Här får ni filmen som världens snällaste pappa kom upp och filmade :D Den är inklusive de busigheter som lyckades fastna på minneskortet, haha ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: