Cellwhinnie

Ni uppmärksamma kanske såg att det stod Cellwhinnie på flera dagar i min kalender? :) Vem är då denna lilla filur? Jo, ridskolechefen Cissi är på skidsemester och har därför flyttat sina 4 egna hästar till ridskolans "extrastall" för att kunna få hjälp med dom enklare. Dels är det hennes fd tävlingshäst Celloni, numera typ avelssto, och så de tre yngsta av hennes avkommor :) Den äldsta är fem år och det är "Fe", mellersta är 3 år och kallas för "Coffe" och så ministingen det är "Whinnie" det :) Sen är Celloni även mamma till Matildas fina Curre som vann i Globen förra året, och så en sexåring som är såld.

Jag och ett par till av de "äldre" har i alla fall tagit en varsin av hästarna som nu står på Hageby, och ska se till att de får mat, vatten, mockat, tillsyn, lite ompyssling och så lite motion :) Whinnie blev min, och det är jag glad för haha! Mysigt med bebis, och så en lättmockad box ;) Whinnie blir förresten 2 i år, och tanken är väl att hon ska bli en riktigt dressyrstjärna, med denna snygging som pappa: 

             

Imorrn ska jag försöka ta lite fina bilder, så ni får se hur hon ser ut också :) Än är hon liksom inte sådär jättelik sin pappa ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: