24-25 februari 3

Kan gladeligen meddela att jag blev godkänd på ridprovet igår och det är därmed klart att jag och Pepsi ska spendera 3 veckor på Strömsholm i sommar! :D :D :D Taggad till tusen, ska bli sååå himla roligt!

På ridprovet var vi alltså nere på grannklubben NFK och red deras lektionshästar. Först red jag en som heter Chevrolet. En väldigt känslig och lite vinglig 6-åring som tyckte att livet lekte när han fick skutta små hinder, haha :D Pep och flög i luften, överhoppade och var allmänt jättesöt ;) Väldigt trevlig i alla fall, även om den var lite för liten för mig och mina långa ben (liiiten och nätt storhäst). Efter ca en halvtimmes ridning bytte vi hästar med varandra, och jag fick sitta på deras "kända" Qula. Qula är ofta ute och tävlar, och på lektions DM i dressyr placerar hon sig i stort sett alltid bra. Har tävlat mot henne et x antal gånger om man säger så ;) Hon var, jämfört med Chevrolet, rätt tråkig att rida faktiskt. Gjorde det hon skulle, tuffade runt och var lite söt, men inte mycket mer! Perfekt lektionshäst kan jag tänka mig ;) 
Direkt när vi suttit av så fick vi göra en liten minianalys över hur vi tyckte att det hade gått, och sen så sa hon som bedömde oss vad hon tyckte. Hon tyckte att jag hade en stadig, följsam sits och bra känsla och att jag var absolut godkänd :) Kul!
 
När provet var avklarat så cyklade jag och Amanda vidare till Hageby. Mockade fint åt Pepsi innan det var dags för tävlingsmöte. En hel del diskuterades och bestämdes, bra bra :) Avslutade sen dagen på bästa sätt; kvällsmys med världens bästa pålle ♥ Eftersom stallet var stängt så var det lugnt och skönt, och Pepsi var verkligen på goshumör :')

Just nu sitter jag på engelskalektion. Har haft betygsprat och ni vet den där förbannade rapporten jag skrev innan lovet, som förstörde mitt liv typ haha?! Kan med lycka berätta att det var värt slitet då den faktiskt fick ett MVG :))) Så skönt! Nu ska jag bara skärpa mig muntligt, så att kan jag avsluta min tredje engelskakurs på topp! (Har "bara" haft VG i Eng A och B nämligen). 

Började inte skolan förens kl. 11.15 idag, så denna underbart soliga morgon spenderade jag på Ånestad. Mockade och gjorde stallet, så åker Emma dit och rider Wendis i eftermiddag :) Vi båda slutar nämligen sent idag, så skönt att ha det mesta klart! Hovis skulle komma till Cino nu runt lunch, så vi håller tummarna för att allt ser bra ut och att det inte är nåt allvarligt. För min del blir det i alla fall Pepsi-mys sen när jag blivit utsläppt från skolan, följt av en chillkväll :)

Kram H


Kommentarer
Postat av: Lena Löfgren

Stora lass med grattis till dig för både ridprov och engelska! GRATTIS! :-)
Ahhh Strömsholm... Inte illa ska jag säga :-)
Jag säger som jag alltid har sagt: -Jag kommer och kikar och hejar på dig i Globen när du tävlar där ;-)!!!
Kram och ha en bra vecka och fotot på dig och Pepsi ser så mysigt ut. Två levnadsglada tjejer :-) Det värmer :-)

Svar: Åh, massa tack bästa Lena!! :D Hihi, nä verkligen inte illa. Ska bli så grymt kul och häftigt! Haha, ja du är för go du ;) Kram kram kram tillbaka, och hoppas allt är toppenbra med dig!
// Hillevi

2013-02-25 @ 12:28:24
Postat av: emma.m

Grattis, åh jag hade Chevrolet på min hästskötarexamen :)

Svar: Tack! :) Nämen, vilket sammanträffande ;) Visst var han lite mysig!
// Hillevi

2013-02-25 @ 15:15:56
URL: http://emmamohlin.blogg.se
Postat av: Karin

GRATTIS!!! :)

Men visste ju att du skulle klara det!

Svar: TAAACK!! :D haha, rolig du är!
// Hillevi

2013-02-25 @ 20:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: