Grymt härlig & vårig uteritt

Wiiiie, äntligen var så gott som varenda millimeter is och snöfri i skogen. Nu kommer våren med stormsteg och det hurrar jag för!! :D Så sjukt stor skillnad på underlaget mot för bara en vecka sedan. Då var isbroddarna på och välbehövliga på vissa ställen, medan idag kändes alla vägar sådär sommarbra. Enda är fälten som är lite blöta fortfarande, men i denhär takten så är även de snart ridbara :)))

Jag och Pepsi kunde i alla fall inte hålla oss ifrån att verkligen utnyttja alla skogens bästa trav- och galoppvägar! Blev en ganska lång runda som innehöll massor av härliga trav- och galoppbitar :) Pepsi var till och med rätt så svettig efteråt trots att jag inte direkt jobbat henne, utan mest låtit henne sträcka ut ;) Underbar känsla i alla fall att bara kunna släppa och låta henne fräsa på utan inte behöva oroa sig över att det ska bli halt eller så. Pepsi var lite sådär gulligt småbusig och väldigt framåt när hon kom igång. Svarade på minsta lilla skänkelhjälp, hon kan ju liksom min bästa! Dessutom frustade hon och var supernöjd i varje skrittpaus, så jag tror minsann hon njöt lika mycket som jag av alla vårkänslor :) Och juste, världens gulligaste var i alla fall när vi travade av och precis när hon ska ta ett steg ser hon en ganska konstig typ pinne/vedbit och hoppar rakt upp och ut i luften med båda framhovarna på nåt lustigt sätt. Haha, åh vad jag skrattade åt min lilla muppis, såg verkligen sjukt kul ut uppifrån!

Ja ni, vad vore man egentligen utan dessa underbart härliga små djur? Helt ofattbart att de kan få en så lycklig och glad bara genom små saker. Världens bästa Pepsi sätter helt klart alltid guldkant på mina dagar, min fina knasboll ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: