Incoming

Okej, nu så här i början av hösten när alla tävlingar drar igång och så, alla höstkollektioner kommer ut, man har fått sommarjobbs-lönen och det börjar bli lite småkallt och tråkigt ute, då blir man ju bara så himla häst-shoppingsugen! Under sommaren har jag funderat och klurat på vad jag vill ha, har liksom blivit så när jag varit "häst-lös" också och lite extra sugen och ridtaggad ;)

I alla fall så är det en hel del nytt på G in i garderoben, en himla massa fint :) Vi kommer bli sååå snygga, om jag får säga det själv hihi ;) 

För nån vecka sen köpte jag ju en grå luva på tradera, och sen lite nya ridtröjor från Cubus.
I veckan var jag som ni kanske minns med mamma på Sharpman där det inhandlades både nya vardagsridbrallor och tävlingsbrallor :D Kommer sitta som limmad i sadeln!
I lördags var jag med pappa på Hööks, eftersom jag fått ett "presentkort" på ett dressyrträns i födelsedagspresent :) Lovar att visa er vad jag fick med mig hem sen när jag har prövat det på Pepsiplutt! :D
Vi åkte även förbi Avantia idag, då det är ytterligare två saker jag bestämt mig för ska få tillhöra min garderob. Dessutom så har jag ett presentkort där (som jag fick av Maria som tack för hjälpen med Doma i våras) men tyvärr så hittade jag inte vad jag sökte och de kunde heller inte ta hem något av det :( Förövrigt hade inte heller Sharpman något av det, så nu har jag bestämt mig för att beställa från internet helt enkelt. Jag som hade hoppats på att slippa frakten, menmen! Orkar inte leta längre ;)

Sist men inte minst så väntar jag fortfarande på specialbeställningen som jag och pappa gjorde i mitten av juli (också en födelsedagspresent). Den skulle ha hunnit komma till min födelsedag, men fick reda på nu i veckan att det saknats material och att det kommer dröja ytterligare ca 14 dagar :( Så trist!! Meeeen, jag är heeeelt hundra på att paketet kommer vara värt att vänta på i alla fall ;D

När dessa grejjer är kirrade så blir det lugnt på shoppingfronten kan jag lova! Jag är en sån som inte ofta köper grejer om jag inte klurat och bestämt mig för att just dem vill jag ha :) Det är bra tycker jag!


Bildkälla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: