Gaaaah

Ändrade planer för tävlingsterminen blir det. Nästa lördag, alltså den 27/10, skulle jag och Pepsi ha åkt till Katrineholm och skuttat en lokal 1m/1,10. Tyvärr har en av deras hästar fått kvarka, så det blir inget med det. Dötråkigt och himla ledsen blev jag, men bryt ihop och kom igen! Dessutom hade jag lyckats boka transporten till söndagen istället för lördagen, så hade ändå ingen transport då någon annan bokat den på lördagen nu.
Alternativet var då att åka till Vikbolandet som har samma klasser samma dag, men då blav jag ju tvungen att både betala efteranmälningsavgift och hyra transport från typ Avantia. Det innebär att själva tävlingen blir mer än 300 kr dyrare än "vanligt", och det kändes det inte riktigt värt. Jag betalar ju inte själv, men det spelar ingen roll. 

När jag konstaterat detta var jag ganska uppgiven, men gick ändå in i tävlingsdatabasen och sökte för at kolla om det möjligtvis skulle finnas nåt annat kul. Till min lycka såg jag att Linköpings FRK hade 1m/1,10 helgen efter, vilket inte blir så pjåkigt det heller. Transporten var ledig och pappa kunde skjutsa då med (y) Men vad är då gaaaah, jo den tävlingen (som jag nu även anmält oss till) är ju REGIONAL! Jag har aldrig ens varit på en regional tävling, och ännu mindre har Pepsi det. haha, scaaaaary. Dessutom så sa Cissi att de brukar ha det maxat och tittigt, bläää det ville jag ju inte höra! Nån som kan säga emot? ;)
Nä, men jag har en vecka på mig att ångra mig om jag vill. Det skulle ju vara galet kul, och Pepsi gick ju bra inomhus i våras i alla fall :) Jag viiiiill, men vet inte riktigt om jag vågar hihi ;) Men ja, som det känns nu så känns det som att vi gör en chansning och kör :D Vi har minst en tävling kvar sen, så går det åt pipan så har vi ju en chans till :)

           
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: