6 oktober 2012

En lååång men bra dag har jag verkligen haft idag :)

Tog i alla fall lite sovmorgon, vilket var himla skönt. Idag har jag flängt runt en hel del, och duktig som jag är har jag faktiskt cyklat trots att jag har körkort ;D Guuud vad duktig jag är, eller inte haha. Anledningen var visst att pappa behövde bilen, inte att jag har blivit hurtig :P

I alla fall så började jag morgonen med att cykla upp till Hageby och morgonmocka åt Pepsi. Det är verkligen himla mycket värt att få mocka själv, för att mocka efter någon tar ungefär en miljon år. Det blir dessutom inte lika rent då, för då är oftast en hel del bajs söndersmulat och ihoptryckt i bädden. Inte okej! 
Efter att jag mockat styrde jag cykeln mot Lilla Hageby. Där anordnades det lite hopptävling, så jag hoppade in och hjälpte till litegrann på banan :) Många ursöta ekipage bjöd dagen på verkligen, och fint väder var det ju också :D Himla trevligt var hela kalaset!

När alla 110 starter hade ridit och vi plockat undan banan så hjälpte jag Eva med Hollys mat innan jag cyklade tillbaka till Pepsi :) Hon var fortfarande ute i hagen och myste, så jag passade på att packa veckans påsar och fixa lite annat. Som ni såg så var det senare dags för att bli av med lite vinterpäls :) Hon brukar vara lite skeptisk och spänd när man kör igång maskinen, men inte idag! Hon tyckte att det var riktigt skönt till och med, fast ibland blev hon lite smått otålig. Inte konstigt dock då det tog typ 50 år, och då klippte jag bara hals och bog. Hade gärna haft henne helklippt, men nu är det ju tyvärr inte jag som bestämmer.. I alla fall så brukar jag vara långsam, för att jag är så petig och nogrann. Men idag var det maskinen som var mupp. Jaja, snygg blev hon i alla fal, lite mera tävlingshäst än lektionshäst ;) 

Borstade av henne och sen var det redan dags för kvällsmat. Nu ska jag äta middag, chilla vid tv:n med pappa och Hugo. Sen borde jag sova rätt tidigt, för imorrn är det tidig uppstigning!

Kram H

Klickade ett par bilder på Lilla H, här får ni en liten tjuvtitt :)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: