6 november 2012

Att vakna upp imorse och komma på att man bara har 3 lektioner och slutar efter lunch en grådassig och småregnig dag som denna var helt klart nice! Sjukt trött var jag då jag envisades med att gå och lägga mig försent igår, men som sagt så blev det bra mycket lättare att gå upp när jag insåg hur dagens skoldag skulle se ut :)

Vi hade dock enbart trista lektioner, men jaja. Jag överlevde och kunde cykla upp till stallet vid ett :D Hade inte planerat att vara där till så sent eftersom vi slutade tidigt, men det blev så ändå. Pepsi hade nämligen varit inne på förmiddagen och skulle ut på sig hagpass precis när jag kom, typiskt! Men fick en hel del annat bra gjort under tiden i alla fall (y) Mockade boxen fiiin, gjorde rent krubban och vattenkoppen, körde en tvättmaskin, plockade iordning och organiserade upp lite ren tvätt osv. :)

När Pepsi varit ute, och sen kommit in och ätit eftermiddagshö var det äntligen dags för det jag mest kommit dit för ;) Hann borsta och rykta massor med länge, tvätta av de leriga benen och myspysa :D Fina flickan som gör mig så himla glad ♥ Flow hade vi också, för Pepsi behövde bara gå en lektion idag då många avbokat sig pga smittan. Inte mig, eller Pepsi, emot :)))

Åkte hem strax innan sju i alla fall och hemma har jag mest ätit och chillat :) Och juste, har städat och rensat lite i rummet också så nu är det fiint (y)

Nu är det sovdags, vi hörs imorrn!

Kram H

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: