23 november 2012

Nyss hemkommen från bion, och tänkte bara slänga in ett litet hej :)

Nationella imorse gick faktiskt riktigt bra, länge sedan jag var så pass nöjd med en uppsats :D Känns grymt skönt, och det blir spännande att få lite omdömen på den sen :)

Efter provet blev det mysig långlunch med fina kompisar och goda pannkakor innan stallet väntade. Enligt planerna plockade jag på Pepsi en liten dressyroutfit och skrittade upp till sjukhusfältet. Som jag skrev imorse så anade jag att Pepsi skulle vara pigg, och ooooj så rätt jag hade. Världens bästaste busunge! Hon var galet på hela tiden, brallade som aldrig förr och reste sig till och med en gång samtidigt som hon pep till och sköt iväg i landningen. Herregud! I galoppen var hon som en tickande bomb, hur snygg och härlig som helst ett par språng innan det blev alldeles för kul och hela hon blev en ostbåge istället ;) Men när hon är så jäkla fin och alldeles underbar emellan alla busigheter som hon var idag, ja då får hon busa hihi! Och så länge jag lyckas hålla mig kvar då, såklart haha ;)

I stallet sedan blev det massa pyssel, lång ryktstund och mystid innan jag cyklade hemåt. Duschade fort fort och hämtade sedan upp Amanda för att åka in till staden och bion. Filmen, Breaking Dawn part II, var givetvis gryyym. Bästaste!  

Nä nu säger jag godnatt för mig, imorrn blir en lång dag med bland annat dressyrträning :D Wooopa!

Kram H

Bild från förra vintern..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: