Känner mig lite som en pensionär, leeeedig ;)


Försov mig imorse, och var lagom glad eftersom morgonen skulle börja med muntligt nationellt prov i spanska.. Men hann till bussen på tio minuter, bra jobbat!!!
Provet gick väl inte sådär superduper, men vafan!? Antagligen sista spanskaprovet evereverever :)))))

När vi var klara var klockan runt 9 och då skulle vår nästa lektion inte börja förens 13.10. Dryyygt! Men sen visade det sig att bägge lärarna på de två sista lektionerna gått och blivit sjuka. (och nej vi har inte matförgiftat dom eller liknande ;P) Men Ooooj vad synd att vi alltså kunde gå hem redan vid halv tio :D :D Vi skulle liksom gått till 16!

Här hemma har jag pysslat lite med en bloggdesign till Johanna och ska snart äta potatisbullar :) Mycket bättre än skolans gulaschgryta så att säga ;) Sen pyser jag upp till stallet, Doma ska få en barbackatur i skogen. Mys!






Igår red jag och Doma dressyr på utebanan, men det gick inget vidare direkt :/ Till en början var hon superfin och sög på fram till bettet, så jag bara: yeeees! :D Hon tyckte dock sig se lite småspöken vid ena kortsidan och var lite spänd där, men det blev bättre efter några varv. 
Men vad händer när jag galopperat lite då? Jo en jäkla cykel i full fräs börja köra upp och ner för slalombacken precis vid banan, på samma kortsida där hon blev spänd. Jippie!! Resten av passet gick till att försöka få tillbaka koncentrationen så att säga, inte glad tjej! Men efter en stund gav sig tönten och blev fin igen, tur för henne ;) 

Senare på kvällen fick hon gå ut och beta och bli borstad och myst med en stund, då var vi kompisar igen hihi ;) 

Nej, nu måste jag äta och sedan åka upp till fina flickorna! :)

Kram H


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: