Gårdagen


Alltså seriöst, vädret kan ju inte bli bättre än vad det varit nu de senaste dagarna! :D Underbart! 

Igår övningskörde jag hela vägen hem från farmor, och med tanke på att pappa (aka handledaren) typ halvsov hela vägen borde jag kört ganska bra ;) Snart dags att skriva in sig på körskola, för i slutet av sommaren tänker jag bli med körkort! :) Ev. blir det BE samtidigt beroende på hur det blir med de nya reglerna.

Uppe i stallet sen blev det mockning och sen pyssel med finaste innan hon skulle ut på lektion. Ren och fin blev hon och gosig var hon :D Vi hann även med att gå ut och beta en kortis. Mysipys ♥ DET är sommarkänslor på hög nivå vill jag lova!

Lite senare var det Doma-hästens tur! På med grejerna och ut i skogen i det härliga vädret :) Hon var som vanligt pigg och glad, dock rätt töntig för det mesta haha. När extramatte rider då kan man göra lite som man vill vet ni! ;) Blev en ordentlig runda med lite klättring och en hel massa trav och galopp! Hon var nöjd som tusan om man säger så :) Blev avspolning och lite betning när vi kom tillbaka för riktigt svettig var hon!

En helt perfekt eftermiddag och avslutning på "lovet", förutom att jag satt på "fel" häst då! Men i höst då ska minsann jag och Pepsi ut på mys- och busturer, bara vi

Kram H

Pluttarna! :) ↓



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: