23 maj 2012


Hej på er!

Imorse vankades nationellt hörförståelseprov i spanska, kan väl inte säga att jag gjorde en höjdar insats direkt ;) haha, svårt vare! Men enligt min lärare var ett MVG så gott som säkrat redan innan, och det känns fiiint :D 

På hagatimmen bjöds det på fika och musik i solen, det satt fint det med :) Till lunch bjöds det på pannkakor, mummaaaa :))) Lätt fett en av de bästa rätterna i skolan, men mest sylten (a)

Efter lunch hade vi hål igen, och därefter franska. Gick fortare än väntat och strax före fyra blev vi utsläppta i det fina vädret :D Sjukligt varmt om dagarna nu för tiden, himla nice!!

Åkte upp till stallet och där blev eftermiddagen så gott som perfekt, för att vara en "icke-pepsi-dag" så att säga ;) Började med att mocka, och spenderade resten av tiden fram till kvart över sex med att mysa, borsta, rykta beta och gosa lite till ;) Det blev totalt lääänge, vilket uppskattades från båda håll :D myshästen ♥

Åkte hemåt när hon gick ut, och här hemma har jag kikat lite tv för ovanlighetens skull och annars mest chillat och käkat marängsviss :) Borde ta tag i att läsa två skolböcker som vi fått nu nyligen och som ska vara klara innan sommarn -.- Har jag nämnt att läsa är typ mitt värsta?! :P haha.

Men i alla fall så känns det nästan som helg imorrn, bara för att jag har Pepsi tre dagar i rad nu :))) Galet gryyyymt!

Kram H




Kommentarer
Postat av: Amanda

SV: Micke är riktigt bra :) Ska du ta bilder under tävlingen :)?

2012-05-24 @ 16:24:24
URL: http://amandaaniilsson.blogg.se/
Postat av: Linda

oh va duktig du är på att fota, du har inte lust o fota någon dag för en slant? :D

2012-05-24 @ 18:37:39
URL: http://twillisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: