2 maj 2012


Godkväll! 

Haft en helt underbar eftermiddag och kväll, vädret gör verkligen jättemycket :D 

När jag kom upp till stallet efter att ha slutat vid fyra blev det mockning och lite annat pyssel innan hästen fick komma in och äta sin eftermiddagsmat. Under tiden passade jag på att köpa mig någon slags nöt- och chokladsnack som var riktigt god :) 
Borstade och pysslade med henne en alldeles lagom lång stund innan det var dags att plocka på grejerna och möta upp Johanna, som ridit en stund i ridhuset innan, för en kvälls-skogstur :D Galet mysigt var det helt klart!! Borde göras varje dag nästan ;)
Nej men, Pepsi fick gå på hacket eftersom en lugn och skön runda var inplanderad. Hon var lite halvseg till en början och kändes rätt trött. Men när vi kom ut ur skogen och in på fälten då var det andra bullar ;) Fast hon skötte sig prima, och fick trava med sina allra störstaste steg över sjukhusfältet. NÖJD tjej kan man säga :))) Så söt verkligen! Avslutade med en kort galopp, och några småstudsar från hennes sida ;) Bästa pluttis ♥
Tack bästa Johanna och knasiga Fille för sället! :)

Imorrn har jag Pepsi igen, har henne hela tre dagar den här veckan då jag flyttade en från förra veckan. Hur bra!? :D Det vankas i alla fall ett lösgörande dressyrpass inför helgens dressyrtävling :D Tagga!

Förövrigt hade starttiderna kommit, och den första är superbra. Så sent som 12.51 startar vi i LC:2 vilket betyder att bad och knoppning får bli på förmiddagen :) Dock är det ett fett glapp sen fram till andra starten, 17.29! Tur att pluttis gillar sin transport och troligen har chilldag på söndag så att hon kan få gå och skrutta i hagen hela dagen :) Det är jag hur säker som helst på att hon kommer vara värd!

Nä nu ska jag sova sött!

Kram H




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: