Hoppträning för Lisa Mattsson 28/3 2012


Det var riktigt nära att det aldrig blev någon hoppträning igår. Jag som hade trotsat min dumma sjukdom med värktabletter och gått till skolan, bara för kunna hoppa på kvällen! Men himlen bestämde sig nämligen för att öppna sig, och vi skulle ju vara ute. Blev lite missförstånd om att det inte skulle bli något, och precis när jag och Maria plockat på pållarna transporttäcke och skydd samt kopplat på transporterna så blev det inställt. Riktigt besvikna blev både vi och hästarna, hade ju taggat jättemycket! Dessutom var ju lektionerna i ridhuset så vi hade behövt rida ute oavsett. MEN sen ringde Linda och sa att vi gärna fick komma ändå, och som tur var hade pappa inte hunnit åka en så det var bara att koppla på och plocka fram grejerna igen och köra iväg! :D
Pepsi var lite skeptisk till att kliva på transporten, eftersom vi liksom alltid gör det tidigt på morgonen annars och sådär. Men efter lite protester gick hon snällt in och var som vanligt supersnäll att åka med :)

För er som missat så var det hoppträning med div. III-laget, dock blev vi bara 3 av 5. Vi började med att värma upp lite självständigt, och Pepsi kändes fin och med på noterna :) Lite att hon stod emot bitvis, men så blåste det ju och regnade en del så inte bästa förutsättningarna. Hon kändes riktigt nöjd och avslappnad i alla fall, vilket jag inte trott. Hade förväntat mig att hon skulle vara lite spänd, men icke! :) Fina ♥

Uppbyggt var en hel del hinder, så tanken var att vi skulle hoppa bana. Vi började med att gå igenom lite olika stilhoppningstips osv. och sen rullade vi lite på olika delar av banan. Avslutade sen gjorde vi med att sätta ihop allt till en längre bana med 11 språng. Den rundan satte vi så gott som perfekt, och Pepsi var superduktig :D Nemas problemas, skönt!

Och bara för att jag är hemma, är sjuk och har tråkigt så har jag pysslat ihop en jäääättefin banskiss :)


Fick en massa bra tips och Lisa la upp träningen på ett bra sätt, så det var jätteroligt tyckte både jag och min bästaste underbara pålle :D ♥ Lisa sa dessutom efteråt att hon tyckte att vi var jätteduktiga och att det syntes att Pepsi verkligen litade på mig, åh då blir man mer än glaaaad i hjärtat!! Nästa onsdag blir det en till hoppträning med laget, och då åker vi till Fursta och tränar för Kerstin Bindekrans! :) Spännande!!

Tyvärr blev det inte mer än några efterbilder då det regnade i stort sett hela träningen :( Men nästa vecka är vi i ridhus, så då kan jag lova film i alla fall :)

Kram H



Je t'aime ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: