6 mars 2012


Lång dag idag, med mycket på schemat! Men vet ni vad som är underbart? Jo, att vi typ inte har en endaste liten läxa som jag borde göra och inte ett endaste litet prov som jag borde plugga till!! :D Helt underbart!

Imorse hade vi dessutom en hääärlig tisdags-sovmorgon :) Skoldagen lyckades jag uthärda, även om det var med nöd och näppe. Nej usch, inga roliga lektioner idag inte. Vid kvart över två slutade vi och då åkte jag upp till stallet. Fixade med en del papper innan det var mockningsdags. Pepsis box var som vanligt när man kommer på eftermiddagen inte ett dugg rolig, hösilage ööööööverallt blandat med torven. Hoppas verkligen att nytt hösilage kommer inom kort, gärna något som passar damen bättre ;) I vanliga fall smaskar hon ivrigt i sig varenda liten smula, men just nu kan man tro att hon står på fri tillgång (vilket iofs är bra) eftersom hon alltid har mat i boxen. 

När jag var klar borstade vi och myste lite. Dock blev det efter en stund rörigt och väldigt mycket folk i stallet, och sånt passar inte då. Vissa stunder skulle jag göra allt för att få stå i ett privatstall, eller åtminstone inte ha boxen som är preciiiis där alla går förbi mest hela tiden. Men till en viss gräns älskar Pepsi all uppmärksamheten, men blir det för mycket tröttnar även hon såklart. Och andra hästar, det är ingen höjdare direkt! Om det inte är Steffie då, hennes bästa bästis ;)

Vid fem hoppade jag in igen och hade teori med nybörjargruppen. Lite "Säkerhet i stallet" fick det bli, alltid bra! Började teoretiskt med att de fick en bild med ett stall där de skulle hitta fel, och sen praktiskt kollade vi lite i stallet och de fick hitta dels grejer som kanske skulle kunna vara bättre säkerhetsmässigt och dels grejer som var gjorda för att öka säkerheten. Duktiga var dom!

Klockan sex hade vi ett superlyckat US-möte :) Att det var megasmaskigt fika, mycket skratt, att vi fick mycket gjort och slippa känna stress att man har saker att göra hemma gjorde det till ett väldigt trevligt möte! :D 

Nu borde jag egentligen sova, men bara för att så ska jag gå in på TV3 play och titta på Top Model Sverige ;) Haha, det trodde ni inte va?

Kram H

Hihi, gammal bild från första gången Pepsi är ute i skogen utan hästkompis. Så duktig var hon! :) Längtar till naturen ser ut sådär, vi ska verkligen utnyttja skogen i vår/sommar och ha aaaaskul när vi busar omkring ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: