17 mars 2012


Heeej :)

Dagen har väl varit helt okej måste jag säga! Började med att sova en stund innan jag åkte upp till stallet för att mocka och fixa lite. Hade möte med Michaela vid elva (hmm, eller ja lite efter elva ;) ) och planerade lite inför Vi i stallet 2012, för då har vi tänkt vara lagledare :) Om vi hittar några som vill ingå i våra lag vill säga!

Packade mina 30 påsar (på ca en halv timme, bra jobbat! Så sjukt mycket bättre nu när de redan är uppsorterade  :D även om det fortfarande blir lite drygt). Åt lunch innan jag passade på att rykta lite på finis medan hon var nere och åt mellan sina lektioner. Igår hade hon rullat sig ordentligt igen, men dammet var som bortblåst idag så nu är hon blank och fin igen :D 

När Pepsi gick upp på lektion var det Domas tur! Tror nästan hon blev lite glad när jag kom och plockade fram grejerna, kan bero på att hon tycker att det är typ okej med lekstuga när hon har vikarie ;) Fixade iordning henne för ett dressyrpass, och idag hade jag minsann bestämt mig från början. Tog tränsbettet och skulle banne mig orka sitta ner!
Skrittade en sväng med Emma i skogen innan vi gick in på banan. Precis som jag hade trott var hon piggis och tyckte ungefär att: lyssna på nån annan än matte, det är överskattat! Men jag gav mig ta mig tusan inte, vilket gav resultat :) Efter en stund la jag upp stigbyglarna och tvingade mig själv att sjunka ner, och det gick faktiskt! Min mage var helt död efter, hahaha :P Jobbade i alla fall mycket lösgörande och att hon skulle hitta ett bra stöd, plockade upp henne lite när hon kom igång och bitvis, i galoppen framförallt, var hon jättedutti! Avslutade med att hon fick sträcka ut några varv i galopp, och det gillades kan jag lova ;) Sist joggade jag såklart av, och då slappnade hon av finfint, och jag tror nästan det var första gången hon var lite trött efter att jag ridit ;) haha!

I stallet fick hon lite ompyssling och stretch innan jag gick tillbaka till favoriten ;) Myste och borstade på pluttis som självklart rullat sig idag igen, dock bara ena sidan och i nån lera som ändå var relativt lätt att få bort! :) Dutti häst ;) Cyklade sen hemåt och körde in med mamma och Hugo till stan för att käka chicken kebab :D Tyvärr hade de redan stängt, så det blev donken istället men det funkade ju fint det med ;) Här hemma har vi chillat och kollat på film, niiice :)

Imorrn blir det lite plugg och sen stall! Förhoppningsvis får Pepsi vila imorrn, så då ska jag bara åka upp och pussa och borsta ordentligt på henne och sen tänkte jag ta tag i lite smörjning. Alltid välbehövligt!

Kram H

ganska så urkass mobilbild på Doma efter passet, men bättre än inget! ↓



Och juste, svar på en fråga! Jag kan inte köpa Pepsi av den enkla anledningen att hon (Tyvärr! :((( ) inte är till salu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: