9 juni 2012


Kalasbra dag idag måste jag säga :D
Började morgonen med att åka upp tidigt till stallet, för en morgon-skogstur tillsammans med Maria och Doma väntade :))) Pepsi och Doma är bästa buskompisar, himla söta! Vi skulle typ ta det lite lugnt, så vi tog inte skjutbanevägen och sjukhusfältet hehe. Pepsi skötte sig finfint och var avslappnad och mysis :) När vi galoppade på en större grusväg hann hon busa lite, sådär alldeles lagom! Bästa hon ♥


I stallet sen blev det stretching och en kort avborstning innan hon fick gå ut och chilla i hagen. Under tiden mockades och pysslades det, packades veckans påsar osv. Sen var det lunch- och lördagsfikas-dags, gooottt! :D

Som ni såg på bilderna i förra inlägget var Pepsi inte alltför ren när hon kom in från hagen, så ja. Enda alternativet var i stort sett bad! Hon är inte överförtjust i't, men hon får faktiskt skylla sig lite själv ;) När hon var blank som få igen, fått svansen flätat och massa pussar tog vi en kort skogspromenad. Hon är så söt, och tycker alltid att det är superskoj och spännande att få promenera i skogen :)

På eftermiddagen fick hon gå i nya sommarhagen, där fanns ingen lera (y) Jag packade det sista inför tävlingen, putsade sadel, träns och stövlar och gjorde allt extra fint :) Men allt kan ju inte vara frid och fröjd en hel dag, utan helt plötsligt hör jag hur det bara börjar totalvräka ner regn utanför. Hör någon skrika översvämning, och kikar ut i stallet. Mycket riktigt, det forsade in bruunt äckligt vatten på hela golvet. Fyyfan! Sååå himla jobbigt.


- bild lånad av någon på fb, hoppas det var okej! :)

När vattnet var utsopat slutade det som tur var regna och solen kom strålande fram igen. puuh! Ingen större skada skedd som tur var, och när jag gick förbi Pepsi i hagen på hemvägen så verkade hon helt oberörd :) Hade nästan redan torkat dessutom!


Jag och mamma åkte och tog en fika, och sen blev det hemåt för middag. Ikväll blir en tidig kväll för imorrn taggar vi täääävling :D wiiiiie! Håll tummarna för oss, och att vädret håller sig!

Kram H



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: