Stallmorgon


Tidig morgon idag! Vid sju ringde klockan, och lite kämpigt var det allt att kliva upp med tanke på att jag sovit till typ tio/elva nu sedan jag slutade jobba ;) Men jag tog mig upp och iväg i alla fall!

Cykeln styrdes ut till Stall Bjärby och Matilda Petterssons hästar :) Matilda är nämligen på meeting hela helgen med två av sina hästar, men resterande nio som är kvar hemma kan ju inte klara sig helt själva direkt. Nu när typ alla är iväg på semester undrade hon om jag kunde hoppa in och hjälpa henne, och eftersom jag hade planerat att vara hemma nu i helgen så sa jag ju såklart ja :) Lite av stall-abstinensen kan ju botas, även om jag saknar min bästa flicka massa ändå!

I alla fall så hade jag morgonpasset och stallet idag. Hästarna skulle fodras, och sen pysslade jag lite med "lösdriftshästarna" medan de i stallet käkade frulle. Minns ni Ofelia, en av våra lektionshästar? Hon är i alla fall hos Matilda på utbildning just nu, så hon och en till häst var det som fick bli lite borstade och mysta med :) Självklart blev det några bilder knäppta också!







 När hästarna käkat klart var det dags för utsläpp och sen skulle stallet mockas och fixas i ordning. Ett bra tag tog det, mycket längre än optimistiska jag hade räknat med haha ;) Men när man inte är van, och kan alla rutiner osv. så tar det ju såklart längre tid. Jag är nog snabbare imorgon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: