Lugn dag, men en hel del häst :)))


Även idag var jag hos Matildas pållar imorse och pysslade! :) En sväng hälsade Maria på och hämtade lite grejer som jag köpt åt henne på Ullared. Kort pratstund också, trevligt :D Känns konstigt att hon ska åka iväg och inte "finnas kvar" längre :( Men jag önskar henne all lycka och vad det låter som så kommer hon ha det grymt! Och Maria, njut lite av finfina hästar åt mig och lova att hälsa på oss här hemma mycket ;) Och uppdatera hästskötarbloggen såklart!!

Kom hem för ett par timmar sen och har hunnit äta och plugga lite. Ja ni läst rätt, plugga -.- Får skylla mig helt och hållet själv, eftersom jag är jordens latkorv, men jaja. Idag är det rätt dåligt väder ändå så så farligt är det inte. En rapport är det jag ska skriva, alldeles för lång för att jag ska orka ;) haha. Tur att jag har valt ett bra ämne i alla fall :D Längtar tills jag kan bocka av den vill jag lova!!

Ikväll så ska jag tillbaka till Matilda för att plocka in hästarna, och sen drar jag vidare mot Pepsi och hennes kompisar :))) Längtar efter att få träffa henne, mitt hjärta ♥

Nä, nu duschen och sen plugga vidare en stund tror jag! Eller kanske chilla lite ;)


Kommentarer
Postat av: Mary

TACK för att du handlade sakerna åt mig och tack för pratstunden :) Tycker precis som du att det kommer kännas sjukt konstigt att inte vara på plats på Hageby hos er mer! Kom precis på att det inte heller blir något mer lördagsfika för min del :o Måste se till att komma hem på en lördag ;)

KRAM!

Svar: Så lite så! :) Verkligen, du har ju funnits där sen jag började rida!! haha ;) Naej, har jag inte ens tänkt på :( Det måste du verkligen!! Då blir det brakfika ;D Kramkram!!
Hillevi Hassler

2012-07-29 @ 21:20:00
URL: http://marypoynter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: