3 juli 2012



Jobb även idag 7-16, men det gick rätt fort! :) Inte riktigt lika mycket samtal som igår, men ändå att göra. har dock kommit fram till att jag måste bli effektivare och inte för rädd för att göra fel, för nu kan jag ju det mesta! Lita på mig själv liksom, så jag får till fler samtal/dag :)

Förövrigt har det varit så himla fint väder idag, typ finaste dagen på hela sommarlovet? Satt ute på lunchen och läste tidning (och kände mig vuxen, haha) i bara shorts och linne och näst intill svettades! Så himla skönt att inte behöva frysa ;D

Efter jobbet åkte jag hemåt för att chilla. Har pysslat lite allmänt, men inte fått mycket gjort ;) Men vafan, det är ju sommarlov liksom och jag jobbar faktiskt!  Imorgon är det kort dag igen, och därefter blir det körlektion. På eftermiddagen ska vi åka till nåt ställe där de har jordgubbs-självplockning, mums :D Jordgubbar med grädde kan ju vara något av det godaste som finns nästan!

Nån kväll/dag inom kort hoppas jag på att jag kan få till en dejt med mina kära HEJA-vänner, det vore trevligt! Dock lite svårt att få till när alla jobbar på olika ställen och har olika tider, men allt går bara man vill :) Måste ju bada i bästa ågelsjön, jag har typ inte badat överhuvudtaget i år ju.

Nä, nu blir det lite film och sen ska jag nog sova i förhoppning om att vakna liiiite pigg imorrn kl 6.15 ;) Lycka till, till mig!

Kram H

Strömsholm förra året :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Vart jobbar du :)

Svar: NTM kundcenter heter det :) Sitter i telefon i NT-huset och svarar på samtal för en massa olika tidningar, från folk som inte fått sin tidning, vill göra uppehåll osv. Såg att du jobbar på Avantia, så himla roligt! Att jobba med hästar, fast ändå inte ju ;)
Hillevi (:

2012-07-03 @ 23:30:15
URL: http://emmamohlin.blogg.se
Postat av: emma

Sv: Jaha :)
Det är jättekul men farligt. Behåller inte min lön så länge utan den går till hästgrejer :)
Handlade typ aldrig hästgrejer förut :)

Svar: Haha, ja det kan jag förstå! Ni har ju så himla mycket fint :)
Hillevi (:

2012-07-04 @ 19:02:09
URL: http://emmamohlin.blogg.se
Postat av: Karin

Strömsholm var nice. Ska du eller någon ur heja till Falsterbo?

Svar: Ja verkligen, synd att vi inte kom iväg i år!! Nae, tyvärr inte :( Inte någon av oss vad jag vet, men det vore äckligt roligt. Nästa år kanske? :D
Hillevi (:

2012-07-05 @ 18:18:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: