Hiss of tha ddaaay :))


Går helt klart till dessa: 



Jag invigde mina idag och Pepsi hade invigningen till ära rullat sig ordentligt i geggan :D haha!
Pepsi är ganska så känslig i pälsen, och av den anledningen är jag inget fan av piggborstar. Jag använder det så gott som aldrig när jag borstar henne, utan har valt hårdare rotborstar istället. Det gillar hon bättre i alla fall. 
MEN, dessa borstar är som mjuka piggborstar och det gick hem hos lilla damen vill jag lova :D Hon gillade det, och de tog bort leran ordentligt utan att vara hårda (y) Gulligt tyckte jag att det var en liten tjej, som efter att jag borstat med dessa borstar, sa till sin kompis "Oj, titta vad blank och fin Pepsi är". Haha, de måste vara magiska :P Nevars, men jag tyckte det var lite komiskt i alla fall ;) Helt klart ett bra betyg för borstarna!

Sammanfattat, borstarna får ett stort + för att de är mjuka mot hästen, men ändå hårda mot leran på nåt sätt ;) De ska även gå att tvätta i maskin (y) Tror dessutom att de passar super sen till fällningen! :)
Minusen som är, är väl att de är ganska dyra för att bara vara tre "plastbitar" (149 kr) och att man måste köpa dem i tre-pack. (Alla borstar är exakt likadana, förutom färgen då ;)

Men för min och Pepsis del var de väl värda priset! :)

Hiss till dem ↑ :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: