30 januari 2012


Och så var det måndag igen!

Anledningen till att det bara blev lite bilder som update igår var att jag var så trött att jag somnade i soffan direkt efter ponnyakuten, haha. Men med tanke på den ganska så långa dagen, så är jag inte ens förvånad ;)
Kl. 05.45 ringde klockan och strax därefter blev jag upplockad av Maria och hennes mamma. Vi åkte upp till stallet och grejade allt innan det bar av emot Nyköping. Efter lite strul var vi väl framme, och vi var där till en ungefär 12 nån gång. Både Domis och Maria var duktiga, men hade lite oflyt. Klart godkänd debut i alla fall! :D
Dock måste nog Doma träna upp sina åka-transport-skills lite, lilla hesten!

När vi kom hemm fixade jag iordning Pepsi lite snabbit innan det var dags för hoppträning :))) Mer om den i ett eget inlägg! Och förhoppningsvis lite fina bilder som Ebba tog!
Direkt efter hade vi GBG-möte, och då delade vi ut pengarna som alla så duktigt tjänat in :D Vi är grymma måste jag säga: alla åker totalt gratis, får 200 kr till mat och vi har ca 3-4000 kvar som går till US-kassan! Förresten så säljer vi ut de sista kolaburkarna för halva priset, passa på! ;)

Fixade iordning alla grejer, mockade och borstade av innan jag fick skjuts hem. Bokade in en privatlektion till Pappa också (y) hihi, det är på tiden :D När han fyllde år förra året fick han det i present av mig och Hugo, nästa RGB? Haha :) Nejdå, men det ska bli superkul och det tror jag han också tycker :D

- - - - - - - - - - - - - - -

Idag var det skapligt tungt att gå upp, men mamma var supersnäll och skjutsade till skolan i alla fall :D Underbart väder har det varit hela dagen, lite kallt men OJ vad jag kände för att bara ta min lilla pålle och ut och mysa i solen och snön. En dag, då!
Skolan var inget annat än dötrist typ, men när jag kom upp till stallet blev det betydligt bättre ;) Fixade lite smågrejs, mockade åt lortgrisarna (nejdå, idag var det faktiskt ovanligt rent och fint hos båda två! :D ) och sen spenderade jag resten av tiden med att borsta, mysa och frisera min lilla finis :) Tjusig blev hon, och det känns lite bra inför nästa söndag då det blir minitävlingsdebut ;) Första träningstävlingen i dressyr är det dags för! Tagg!

Nu måste jag ta och plugga lite till inför fet-provet imorrn i Litteraturhistoria, men först måste jag svulla lite chokladmousse med grädde och hallon ;D hihi!

Imorrn blir en bra dag :D förutom provet då, men först har vi lite sovmorgon och så har jag Pepsi så vi ska dressyra lite i ridhuset :))) Är riktigt taggad, åh vad kul det ska bliii! På kvällen är det "årets" sista US-möte och lite tävlingsfix :)

Kram H



bara för att jag gillar bilden och min häst är finast! :) ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: