25 januari 2012...


... och prick en månad kvar tills det bär av till Göteborg HS ! :D Galet, längtar som tusan!

Idag sov jag en rejäl stund innan jag tog mig iväg till skolan. Innan lunch rättade vi "gamla" nationella prov som vi gjort i engelska, som typ back-up för de riktiga vi ska göra senare i vår. Hm, ja mina resultat var väl en salig blandning kan man säga, men i engelskan är jag såååå sjukligt omotiverad. Så jag bryr mig inte så mycket!

Efter lunch sen så skrev vi geografiprv, megaskönt att bli av med det. Bara att ta tag i nästa prov, som är ännu värre. Litteraturhistoria -.- Trodde att jag skrivit mitt livs sista historiaprov när Historia A var avslutad, men självklart klämmer vi in typ ett asstort historiaprov i Svenska B också! Varför inte liksom!? Skiiiiit.

Menmen, franskan var chill och sen bar det äntligen upp till stallet. Borstade på en trött pålle som gått med Real-gymnasiet på förmiddagen. Söt var hon i alla fall, mysis ♥ När hon gått upp på lektion lite senare passade jag på att göra den halvt som halvt upp- och- nedvända boxen rättvänd, och så fick hon lite nya halmpellets :) Tar typ ännu längre tid än vanligt att mocka nu, för hon gillar inte hösilaget så hon sprider runt det öööverallt. Menmen, efter lite workwork blev det fint! :)

Under stallkvällen hann jag även med att umgås och prata lite med roliga och knasiga tjejer, samt sälja mitt täcke till en av dem :) Felicia köpte mitt blåa fleecetäcke som jag haft till Viktor, så nu är jag snart ett 125-täcke fattigare och 150 kr rikare. Känns helt ok! :D

Nu måste jag ta och krypa ner, hörs imorrn :)

Kram H

Åh vad jag (och lilla P gissar jag på ;) vill upp på sjukhus och busa i pudersnö just nu!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: