24 januari 2012


Heeeej :)

Började denna tisdag med en liten sovmorgon, för att sedan (ganska så utvilad för en gångs skull :) ta mig till skolan. Började med en halvdryg svenskalektion innan det var dags för ett sista matteprov i Ma C, förutom nationella. Provet var enligt mig dumt uppplagt, men jag tror att jag lyckades till sist i alla fall :) I matten är jag i alla fall motiverad att jobba mot ett MVG, till skillnad mot i engelskan. Det var engelska vi hade efter lunch, och jag spyr på hela kursen! Allt är en enda röra verkligen, och jag är inte alls peppad av tusen olika orsaker. Undrar om det går att byta bort En C ?!

I alla fall så åkte jag och Amanda upp till stallet när vi slutat, och där blev det lite snabbfix. Mockade och borstade en liten stund på en häst som stod och mumsade i sig eftermiddagshösilaget. Föredrar självklart att vänta tills hon är klar, men idag var det lite brådis. Vid fem kom nämligen pappa och så åkte vi ut till Avantia :) Prövade stövlarna, och ni vet ju hur det slutade :D Wiiie! Så galet sköna, och för en gångs skull sitter de som en smäck runt vaderna :))) Invigning vankas på söndagens hoppträning!
Spanade in Lamicells nyheter också, fräna men liiiite väl färgsprakande kan till och med jag tycka ;) Hoppas att gamla kollektionen finns med, av åtminstone nåt företag, till GBG!

Här hemma har jag chillat och tittat på både Wipeout Vinter och House :) Ibland behövs sånt också! Ikväll har jag dessutom inte kännt mig stressad över att jag borde sova, för vi har nämligen sovmorgon imorrn igen :D Klockan står på 9.30, hur nice?!

Nu ska jag läsa min lite sega engelskabok, och försöka intala mig själv att jag har koll på geografin inför provet imorrn. Hm, ja 80 % är hopp och tro som min kära halta vän brukar säga ;)

Kram H




Kommentarer
Postat av: Ella♥

Hej! Gillar din blogg det är sjukt fin (: Länkbyte?



Det skulle vara kul om vi kunde kommentera på varandras bloggar lite då, då. Alltså du på våran och vi på din. Kommentarer är ju alltid kul, ellerhur? :)



Kram Ella :)

2012-01-25 @ 19:15:27
URL: http://laqeu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: