11 januari 2012


Godkväll!

Egentligen hade jag inte tänkt uppdatera er nu, för jag somnade nämligen för en dryg timme sen i soffan. Ja, så går det när man vrider och vänder på det där förbaskade dygnet som borde ha minst en två timmar extra. 
Men jag piggnade till och hade lite att kika på, så jag kunde inte låta blo helt enkelt :)

Första skoldagen avklarad, och gissa om lärarna typ stod och kastade läxor på oss det första dom gjorde? Allihopa, kul liv då! Nej, inte ett dugg roligt men jag har i alla fall lovat mig själv att hålla mig i fas ordentligt och inte göra saker i sista stund den här terminen. 
Som ni kanske märker är jag äckligt skoltrött för tillfället, så förlåt för min negativitet. Men ja, kan inte säga mycket mer än att jag vill ha sommarlov redan NU!

För att gå vidare till något roligt så var det jättelugnt och skönt i stallet idag :D Pepsi var på myshumör så det blev en ordentlig borstning och mysstund innan hon skulle gå lektion :) För övrigt så är hon riktigt fin i pälsen nu, blank och mjuk trots att det är vinter/höst och sådär och de brukar vara lite tuffsigare och gråa ;) fina pållen ♥ 

När hon hade gått upp på lektion mockade jag och sen putsade jag lite på nya tränset så att det ska bli mjukare, under tiden som jag kikade lite på lektionen. Blev hämtad sen av snälla pappa! :)

Hann äta mat och marängsviss samt börja kolla på en film innan jag totaldeckade. Så himla trött då jag inte kunde sova ordentligt natten till idag. Hoppas på bättre lycka i natt!

Imorrn är det i alla fall kort skoldag, och dessutom en lektion på den enda roliga kursen vi läser just nu: Foto A :) Vi ska nog börja med bildsagor, ett projekt som jag och Amanda ska göra tillsammans fram till sportlovet! Kan bli superkul, om vi lyckas vara lite kreativa :)

Imorrn har jag Pepsi också!! :D Första foderdagen denhär terminen :D Hade lite planer på att rida ut, men nu har jag ingen att rida med (åh vad jag hatar att inte vara 18 än en gång!) så det blir lite dressyrtrimning i ridhuset tänkte jag :) Sitter inte helt fel det heller, utan ska bli riktigt roligt och se om vi kan hitta tillbaka dit vi var sist! Och skritta fram och av ute får vi ju göra själva, så jag tar en kortis sväng innan tänkte jag om det inte är alltför halt :D Mysipys ♥
Inviger tränset också, så ni ska få bild jag lovar :)

Juste, på söndag är det Linda-träning igen! Wiieeeha :D Men nu måste jag verkligen sova hörrni!

Kram H







Kommentarer
Postat av: sara

den här gången hillevi kan jag lova att jag fotar :) om det är ok för dig

2012-01-12 @ 15:34:59
Postat av: sara

den här gången kan jag fota om det är ok för dig :)

2012-01-12 @ 15:36:43
Postat av: Svar till Sara :)

Du får självklart jättegärna fota/filma på söndag! :D Då blir jag glad! :)) Jag har tid klockan 14.30!

2012-01-12 @ 18:55:24
URL: http://nittiofyranollattafjorton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: