7 februari 2012


Hej på er!

Denna tisdag inledde jag med en trevlig sovmorgon, och jag sov som en stock ända fram tills klockan ringde. Hur skönt? :) I skolan hade vi en okej dag, fick tillbaka två prov: Litteraturhistorian och matte. Båda gick riktigt bra, så det känns nice :D Speciellt med tanke på hur lite jag egentligen gick in för dem ;) Matte C, som jag läser nu, avslutad direkt efter sportlovet med ett nationellt prov á 4 timmar. Känns mindre härligt, men lyckas jag bra på det har jag ett MVG säkrat och det vore ju trevligt!

Vid två, när vi slutat efter en muppig engelskalektion tillsammans med Shaggy, åkte jag upp till stallet. Där hade jag tänkt bara göra det vanliga, och vara lite effektiv för att sen åka hem och plugga. Vi har nämligen två inlämningar till imorgon (varav en även ska redovisas). Suck -.-! Självklart blev det inte som jag tänkt. Det kändes mycket mera värt att gå en trevlig promenix med Emma och Ragnar och rykta lite extra länge på finaste :) hihi ♥

Här hemma har det såklart inte alls blivit något pluggande... Så nu ska jag ta tag i ena inlämningen/redovisningen tänkte jag, och sen gör jag den andra imorgon när vi har två håltimmar :) 

Imorrn händer förövrigt inget speciellt, men på torsdag så blir det häst x2 :) Först ska Doma trimmas i ridhuset, ev. skuttas lite, och sen ska jag och Pepsi ut och mysa i skogen :D Tummen upp för det!

Nu: Plugg!

Kram H



NFK i våras, första nollan och placeringen i 1m! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: