3 februari 2012


Freeeedag! :D

Imorse var det inte ett dugg roligt att gå upp. Det var alldeles för varmt och gosigt under täcket, och min hjärna protesterade mot att jag inte fått tillräckligt många timmars sömn. (Obs: endast tack vare engelskaboken!) Men nu har jag bara ett par sidor kvar, sååå skönt! :)

Alla lektionerna var riktigt tråkiga, men det var grymt skönt att sluta till lunch :D Efter en lunch á två knäckemackor (det bjöds på fiskgratäng, urk!) åkte jag upp till stallet. Min finaste höll på att få nya dojjor dagen till ära! :D Dock är jag jävligt sur för att dom inte sa till att hon skulle ha broddhål, så nu har hon bara det på fram. Grrrr, himla skiiiiit! Får hoppas på mer snö så att det inte blir halt.

Mockade under tiden hovis fixade till det sista och sen blev det borstning och ryktning :) Under tiden det fodrades passade jag på att vara duktig och smörja dressyrtränset och nya stövlarna till på söndag (y) Då blir det ju första träningstävlingen i dressyr, vilket ska blir riktigt ruuuligt :D
När jag var klar borstade jag av lillkillen, myste lite med Pepsi och skämde bort henne med morot och morotspelletts :) Sen fick jag skjuts hem av snällaste mamma!

Nu har jag hunnit äta, tidsinställa lite inlägg till imorgon och chilla lite allmänt bara. Imorrn blir det ju photoshoot med Maria och Domis, är riktigt taggad! Hoppas på lika fint väder som idag, då kommer bilderna bli grymma har jag en känsla av :D Att jag kommer frysa fingrarna av mig i alla minusgrader, det är det värt! ;)

Nu ska jag vispa ihop en kladdkaka till min lillebrors födelsedagsfika imorrn.

Kram H

fin och nyklippt pålle, inte från dagen dock!




Kommentarer
Postat av: Linnea

Trevligt blogg!:D

bloglovin byte?:)

2012-02-03 @ 20:43:55
URL: http://linnenea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: