19 februari 2012


Hej på er!

För det första, stort tack till TESS för att jag fick gästblogga hos dig :D Gissar att det är därför jag haft besöksrekord? ;) Mitt inlägg hittar ni HÄR. Tar mer än gärna emot tips, önskemål och frågor av er nya läsare, och jag hoppas såklart att ni stannar :)

Idag blev det inte riktigt heller som jag tänkt mig. Åkte upp till stallet vid halv elva och där blev det stallpyssel medan hästarna var ute och solade sig i hagen :) Är lite halvkris just nu då vi skulle fått tömning av flaket och ny torv i fredags (senast!) men det missades så nu kommer det förhoppningsvis imorgon. Boxarna blir bara värre och värre, och containern är proppad till max. Men såg självklart till att min plutt fick det sista av den torven som var kvar, så hon kan i alla fall sova gott :)

Hann kolla tävlingsmailen också och "städa" lite i tävlingsdatorn innan det var lunchdags. Därefter hade jag planerat en superbra eftermiddag som innehöll lång mysborstning och sen smörjning. Dock blev planerna ändrade då hon självklart bara därför skulle gå dumt barnkalas, grr! Hon är inte den som brukar göra det direkt, men hon hade gått minst i veckan och det var ett relativt rutinerat gäng så hon fick hoppa in. Kollade en stund, och kan ju inte direkt säga att hon överansträngde sig ;)

Efteråt haffade jag henne dock och hann borsta och massera med arnika ett tag :D Smörjningen får bli imorrn! Medan det sen var eftermiddagsfodring passade jag på att ta in Doma och fixa iordning henne för natten genom att tvätta rent hennes skada (som börjar läka riktigt fint nu!), lägga jodopaxomlslag och därefter stallbandage.

Nu ska jag ta och titta på film tänkte jag, fila lite på en ny design kanske! :)

Kram H 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: