17 februari 2012


Tjeeeena!

Glad tjej här som äntligen fått sportlov! :D Dock har skolan faktiskt gått ganska fort sen jullovet, och det tackar jag för :) Två jobbiga panik-prov har vi haft, men annars har det varit hyfsat chill måste jag erkänna (y)

Lovet kommer bli bääääst, för det är fullproppat med massa hääääst :D hihi! Dessutom fotografering och ev. lite knåpande på en ny bloggdesign. Kan det bli bättre? Nja, knappast ;)

Idag började jag i alla fall med franska, rätt ovärd lektion överlag men jag ska inte klaga för vi jobbar ju inte ihjäl oss om man säger så ;) Sen var det samhällsredovisning, och min grupps redovisning verkade uppskattas av lärarn och det är nice! :D På matten fortsatte vi med gamla NP, gaasch jag vill sååååå gärna kirra ett MVG i tredje mattekursen också men då måste jag ligga i och ha en hel del tur.
Efter lunchen så avslutade vi dagen med våra redovisningar av slutprojektet i Fotografisk bild A. Fika och avinstallering av PSe9 ingick också, lite sorgligt :( Men eftersom jag fick PSe10 av bästa pappa i julisklapp så är jag inte ett dugg ledsen ju! :D 
Veckan efter lovet blir det betygssnack, hjälp! Har inte en susning om hur jag ligger till för vi har inte blivit bedömda på en enda grej innan dethär typ! Skulle sitta fint med ett MVG i den kursen jag gillar mest ju, men det kan lika gärna bli G känns det som :/ Men, den som lever den får väl se helt enkelt!

I stallet så borstade jag och putsade på finaste innan hon gick upp på lektion. Då blev det mockning och sen hann jag kolla tävlingsmailen innan jag pyste hemåt. Asgod kyckling med ris till middag + massa fredagsmys är en bra kombination som start på lovet :) 

Förresten, om ni ville veta så har jag fått äran att gästblogga lite grann hos Michaela nu när hon är i Spanien. Så har ni inte tröttnat på mig ännu, så kan ni kika in där också ;)

Imorrn ska jag ta sovmorgon, chilla lite och sen blir det stallet. Lovat att följa med Emma upp när hon ska galoppträna på fältet och passar självklart på att knäppa lite bilder :) Sen tänkte jag ta mig en rejäl smörjstund, det är välbehövligt!

Kram H

Och juste, tusen tack för era finfina kommentarer. De värmer mer än ni kan ana ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: