16 februari 2012


Hej på er!

Idag började jag med att nästan försova mig, men mamma skjutsade mig :) Tack mamma! ♥ Första lektionen jobbade jag med vår fotosaga som ska redovisas imorgon, läääskigt! Har även samlat ihop en hög med några av mina bästa bilder som jag tänkte skicka in till betygsättningen sen. Åh, vill verkligen ha MVG i den enda roliga kursen ju, men är inte alldeles för säker på det direkt. Har tyyyp ingen aning verkligen!

Svenska och matte stod på schemat efter foto, och sen slutade vi efter lunch :D Åkte direkt upp till stallet och slängde i mig en bit pizza, innan jag gjorde iordning Pepsi för dressyrträningen. När vi ridit färdigt fick Pepsi äta eftermiddagsmaten och mysa lite i BoT-täcket :) Välförtjänt! Under tiden plockade jag ordning på alla grejer och skrev ihop lite information inför GBG, bara 8 dagar kvar nu!! :D Senare borstade jag av Pepsi, mockade och sen pussades vi hejdå en stund och hon fick sina favvogodisar som vanligt :) Hon är verkligen tokig i dom!

Här hemma har jag pysslat lite med sommarjobbsansökningar, domarmojs, marängsviss och annat skojsigt. Men nu måste jag verkligen ta och sova hörni, annars försover jag mig imorgon igen! Ska bli galet skönt med lov alltså :D

Har förövrigt planerat in att fota massor med bilder under lovet!! Så håll utkik :) Bland annat lite träningsbilder på Karin och Poppen, snö-ridbilder på Emma och Ragnar, porträtt på lektionshästarna till hemsidan, snö-porträtt? osv!
Hoppas det blir finfint väder :D

Kram H




Kommentarer
Postat av: Carro

Säg gärna vilken dag du ska fota Vulfa isf så jag hinner försöka fixa hennes man så den ser någorlunda vettig ut ;)

2012-02-17 @ 10:46:19
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: