8-9 december 2012

Fullt ös har det varit denhär helgen, men kul har jag haft det!

Igår började jag dagen med sovmorgon innan jag åkte upp till Pepsi. Hon var givetvis på lektion, men jag mockade fint och packade alla veckans påsar i alla fall. Skönt att ha det gjort! Åkte sedan vidare till nästa stall och Holly :)
Tanken var att Holly skulle fått nya skor och snösulor på sig vid lunch och att vi skulle rida en tur efter det, men det blev ändrade planer för hovslagarens del. Istället hängde vi på Emma och Inger på en mysig tur, och styltorna blev inte så farliga eftersom det var minusgrader i allafall. Holly tyckte det var superkul och drog till och med iväg ett litet bocksprång när vi galopperade över ett fält ;) Superbra sätt förövrigt att träna upp ffa en unghäst, busa i snön :)

När vi kom tillbaka till stallet gjorde jag alla sysslor innan jag åkte hem för att julstöka lite :) Jag och mamma bakade saffransskorpor, gräddkola och fudge. Smarrigt värre! 

På kvällen åkte jag upp till stallet igen för att träffa Pepsi och sen hade jag kvällsfodringen. Pysslade, ryktade och myste massor ♥ Älskar lugnet när stallet är "stängt". Upptäckte "tyvärr" att Pepsi av nån anledning lyckats bli svullen på ena frambenet :( Kylde med kallvatten och när pälsen torkat blev det nattlindor på. Förhoppningsvis bara en liten oallvarlig smäll i hagen, hon var i alla fall inte öm eller nåt :)

När jag kom hem från stallet pysslade jag klart med pärlorna som jag visade häromdagen och slog in lite julklappar innan det var läggdags.

Och idag har det varit söndag! Tidig morgon i stallet då det vankades lite "luciashow" senare på eftermiddagen. Dagen har med andra ord mestadels bestått av genrep och förberedelser inför den. I vanliga fall anordnar US och alla skötare/faddrar en julcirkus varje år runt lucia med massor av olika nummer. I år valde vi dock att bara ha ett luciatåg, då det aldrig fungerat speciellt bra med cirkusshowerna och engagemanget i år för att anordna något så stort inte riktigt fanns. Skönt men lite tråkigt såklart! Luciatåget blev i allafall bra och inte ett enda missöde skedde :)
Efter luciatåget bjöd klubbstyrelsen alla sektioner på julbord. Trevligt trevligt, och gottgott! :D

Pepsi vilade idag och gick bara i hagen och skruttade. Svullnaden hade flytit ut lite, men annars ingen större skillnad. I natt sover hon med stallbandage igen, så får vi se hur hon ser ut och rör sig imorrn. Håll tummarna!

Kram H

Såhär söt var vår lilla ren och tomtefar Johanna, absolut höjdpunkten på luciatåget! ↓
Bilden är tagen av Michaela Andersson, hoppas det var okej :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: