24 augusti 2012

Tjenare mors! :)

Äntligen fredag, och sista dagen på 3:ans första vecka. Det är fan nära nu, tagga student!! ;D haha. Idag var dock första lite "tuffare" dagen, eller ja idag gick vi helt enligt schema. Sovmorgon dock, alltid uppskattat :) Dagen flöt på hyfsat med Religion, Svenska, Matte och Engelska. Inga höjdarämnen direkt, men matten gick tusen gånger bättre än igår (även om jag är lite ringrostig sådär ;)) och engelskan var rätt chill (y)

Sluta fick vi göra en kvart tidigare, så strax efter halv fyra var vi fria :) Spåris upp till stallet med Amanda väntade då, och väl där blev det bästismys med finis ♥ Hon var tröttis idag, och inte på sitt allra bästa humör. När sadel och träns kom fram till kvällens första lektion blev det inte direkt bättre, men det känns nog lite tufft att gå från kanske 50 % till 100 % bara sådär. Och eftersom jag har henne nu i helgen har hon fått gå massor av lektion hela veckan :/ Innan dess var det bara jag och två till som suttit på henne sedan betet, lite skillnad... Men imorrn ska vi ut på en morgonmystur, bara vi ♥ Då blir hon nog nöjd och glad, ååh längtaaar!! Och så tävling på söndag :))))

När hon gått ut på lektion fixade jag i boxen innan snällaste pappa kom och hämtade :) När jag kom hem väntade ett kuvert från NTM på köksbordet. Wiiie, lönedag idag ju :D Har bara jobbat 3,5 timmar den här månaden, men eftersom det var söndagmorgon var lönen himla saftig! :D Typ dubbelt mot vad jag gissat, så gillagilla på det!!

Korv och pomme blev det såklart till middag och sen dess har jag fixat och pysslat en massa. Hade en del fix på datorn att göra klart, och sedan förberedelser inför morgondagen. Det väntas nämligen släktkalas! :) Sen blir det ju även tävlingsfix och skogstur med pluttis, så fullt upp men med en massa skoj och jag lovar att försöka uppdatera er så gott jag kan mellan varven ;) 

Kram H
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: