Who's back?


Nej men hej på er!

Känns som om det är dags att vakna till liv lite kanske? Sen sist jag skrev här har jag varit sjuk, och de första dagarna orkade jag inte göra ett endaste litet dugg ungefär. Tur att jag inte hade något roligt inplanerat i helgen!

Har förutom att varit sjuk varit på rätt kasst humör från och till av olika anledningar, så ni ska nog vara glada att ni sluppit mig ;) Men nu har jag i alla fall bestämt mig för att skita i allt som inte är värt min energi och sluta bry mig så jävla mycket, och istället satsa på det som är roligt och givande :D

Idag var första dagen jag pallrade mig iväg till skolan, mest bara för att det vankas hoppträning ikväll igen ;) Har kännt mig helt okej sen i söndags typ, men har inte kännt att jag vill gå och smitta ner halva skolan gärna.

Lite ändrade planer inför kvällen, vi lånar Lilla H's bana igen istället för att åka till Fursta. Det blir nog bra! :) Hoppas att det inte hinner blir alltför mörkt, för i så fall fotar pappa :D Tagga!

Nu tänker jag fortsätta med mitt önsketänkande om att sista lektionerna går fort, för usch vad jag inte har saknat skolan. Den gör mig så jävulskt uttråkad att jag knappt håller mig vaken, blä!

Imorrn är sista dagen innan det vankas påsklov i alla fall, yeey! :D Då ska det hinnas med en massa skoj, årets två första lokala tävlingar bland annat och DET, det har jag sett fram emot ska ni veta! :))))))

Kram H

Såhär fint kan min pålle hoppa idag tycker jag ;) ↓



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: