9 april 2012


Hej på er!

Måste bara börja med att säga TUUSEN TACK för era gulliga kommentarer om tävlingsinlägget. Ni gjorde verkligen min dag när jag gick in och såg det! :))) Känns verkligen som om jag och Pepsi har hittat varandra nu, och åååh hon är underbar helt enkelt! ♥

Igår var jag lika trött som i lördags, så igårkväll däckade jag i soffan igen. Har totalt sovit typ 13 timmar i natt, tror att min lilla influensa (eller vad det nu var jag hade) har tjuvat lite energi! Men nu mår jag bra igen i alla fall, bara lite snorig men det kan jag leva med ;)

Det var i alla fall dags för Påskhoppning i stallet igår, en liten klubbtävling som ungdomssektionen höll i och som jag och Emma var ansvariga för! Det hela gick väldigt bra tycker jag allt, och deltagarna verkade nöjda :) Hoppas på att vi får ordning på underlaget så att vi kan få till en P&J i höst!

Pepsi hade vääälförtjänt vilodag igår så hon fick leka vildhäst och gå ute och skrutta i hagen hela dagen ;) Lite mys och godis hann vi med, men annars tror jag hon gillade lite att "bara få vara". Inbillar mig det i alla fall ;)

Idag sov jag som sagt lääänge, och sen försökte jag att ta mig an mitt samhällsarbete. Gick mindre bra, känns så sjuuukligt oöverkomligt med 9 sidor. Har som tur var i alla fall ett roligt ämne, ska skriva om ridsport och debatten kring Jerringpriset osv! :) Efter att ha letat upp lite källor var det lunchdags och sen upp till stallet. En låååång borst- och mysstund stod på schemat, och Pepsi blev fiiiin ;) Mockade, fikade lite, pysslade och gosade lite till innan jag och Mamma tog en ordentlig övningskörningstur till Sörping! Börjar få lite koll på det där nu (y)

Nu ska jag försöka plugga lite, är sååå äckligt omotiverad till allt vad skola heter. Vill bara att det ska vara över nuuuuuuuuuuuu! 

Kram H





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: