Hoppträning för Cissi 22 september 2011


Idag slutade vi som tur var tidigt i skolan då det var dags för hoppträning cirkus 12.30 :D
Till en början kändes hon matt och inte alls villig, stod emot och ville bara dyka ner. Men efter ganska mycket jobb och hjälp från Cissi blev det bättre även om den där satans vänstersidan inte vill släppa helt!
De första banorna vi hoppade hittade vi inte alls något bra flyt, hon bytte galopp hit och dit och kändes allmänt slapp liksom och bara "lullade runt".
Men när hindrena höjdes lite började jag direkt rida mer, hitta en mycket fräschare och jämnare galopp och då hoppade hon som en stjärna ♥ vi verkligen hittade rätt då, och en rätt bred oxer på 1.05 klippte hon enkelt ur omhoppningssväng! Snart är det kanske dags att vi börjar satsa lite på tävlingar och vågar svänga i omhoppningarna istället för att bara försöka säkra nollan ;)
Och jag måste bara säga att hon är så himla underbar för när jag rider som jag ska då ställer hon verkligen upp och bjussar på sig själv :D det är ju så det ska vara, då blir man grymt motiverad till att komma dit liksom ;)

Eftersom banan var helt dyngsur blev vi båda två stora lermonster, så efteråt fick hon ett välförtjänt bad med linimentschampo och en lång betstund på det :D

Finaste ♥

Tyvärr ingen som fotade så det får bli en gammal goding ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: