NÄR kommer jag ha nytta av dum geografi egentligen?


Hej på er!

Vill ni veta någor roligt? Imorgon har vi geografiprov och jag började titta igenom boken för ungefär en halvtimma sen, woops! Så går det när man har annat för sig än dumma skolgrejer. Seriöst, just nu är jag sjukt omotiverad till allt vad som heter skola och plugg! Vill bara att allt ska vara slut och jag vill göra nåt annat, nåt roligt nuuuuuuuu...

Men nu ska jag inte plugga mer förns lite ikväll, känns som att det inte är så svårt och det får gå som det går helt enkelt. Jag ska lägga all min pluggtid och lite till på hästkunskap istället för det är sååååå mycket roligare och känns för tillfället viktigare, det får väl lärarna förstå? haha, skulle inte tro det vad. Synd för dem!

Istället ska jag ta min lilla cykel upp till stallet för att fixa lite innan det är dags för tävlingsmöte inför KM i hoppning nästa helg. Eftersom jag inte kommer vara där på tävlingsdagen så ska jag ta mig an några extra grejer innan tänkte jag :)
Därefter hinner jag förhoppningsvis med en mysstund med Pepsi innan det är dags för ett nytt fotoförsök med Anna. Idag KAN det ju inte börja regna, det FÅR inte göra det! Har ni tur och jag tid så blir det en liten bildbomb ikväll! :)

Tjingeling!

o juste! Igår var jag på myskväll i stallet och agerade mest fotograf :) Lyckad kväll var det i alla fall och såhär glada var alla efter att ha lekt en lite kladdig lek ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: