Lite glada nyheter :))


Kul med regn, eller inte. Något positivt är i alla fall att vi slipper gå till Himmelstalundsfältet på Geografilektionen och titta på hällristningar och något annat konstigt som verkade väldigt tråkigt! 
Om ni vill veta något roligare så ska jag och Pepsi upp till sjukhus på torsdag och busa lite lugnt :) Känner att det behövs eftersom det blev rätt mycket hårdträning förra veckan ;) På söndag sen är det KM i dressyr, och vi är taggade till tusen som vanligt :))) Har aldrig ridit för Lisbeth så det blir spännande, och vi går helt enkelt in med förhoppningar men utan förväntningar :)
När jag ändå är i farten får ni en till rolig nyhet: på måndag ska jag jobba :) Japp, ni läste rätt! Tror att jag ska hoppa in och ha lite teori och upprop och sånt med smågrupperna på eftermiddagen, superkul att få göra det! :D Förresten har jag rätt länge funderat på att starta en liten teorigrupp i stallet som är lite mer "avancerad", typ för faddrar och de som inte varit skötare så länge. Dock räcker inte tiden alltid till, men så småningom förhoppningsvis! Tanken är lite att det ska förbereda de som vill delta i "Vi i stallet" nästa år, för då SKA vi ha med ett lag :) Kanske hoppar jag in som lagledare? Skulle vara kul!
Nu börjar snart dagens sista lektion, sen blir det självklart stallet och eventuellt en promenad med Johanna och Filuren :) 

Kram H

Två sjukhusbilder! Den på mig och P är Amanda fotograf till, och jag har ju tagit den på Johanna :)






PS Jag tror att det väntar ett paket på mig hos posten! Måste hämta det ikväll, spännande va? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: