Intensiv men himla bra dag! :)


Hejsan på er! :)

Idag har jag haft fullt upp och nu orkar jag inte skriva nåt vettigt så ni får en liten oldfashion day-update :) Började dagen kl. 02.15 med att komma hem från en superbäst HEJA-kväll, än en gång grattis bästa Amanda :D
Sov ett par timmar innan klockan ringde och det första jag gjorde var att få panik för att jag glömde att vi var lediga :P Bra jobbat! Vid nio ungefär tog jag min cykel upp till stallet för en dressyrträning :) Mer om den i ett separat inlägg!
Efter lunch hann jag med att mocka, titta lite när Emma hoppade, umgås lite med fina vänner, göra lite allmänt random saker, vara duktig och snabbsmörja mina tre träns och mina stövlar, samt borsta en stund på min finaste mysbästis ♥
Vid sju kom mamma och var urbussig och körde ut mig till Poppe. Det blev lite jogging i ridhuset, och han var duktig! Måste jobba på min snehet bara, men annars tyckte jag att det kändes okej. Gjorde inget avancerat utan bara jobbade loss sidorna lite och tog några förvända galopper. Imorrn ska vi hoppa tillsammans för första gången, det blir spännande!
Nu har jag ätit middag och ska snart ta mig en dusch. Imorrn är det skolfotografering som gäller så då kanske man ska se någolunda representabel ut ;) 
Har även hunnit med att bli arg på Heda som inte lägger ut startlistor till på söndag, och de ska komma senast idag.  

Kram H

födelsedagsbarn :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: