26 november 2011


Idag har det verkligen varit en fullspäckad och väldigt rolig dag :D
Imorse åkte jag upp ganska tidigt till stallet för att hinna mocka och fixa innan Doma och jag joggade en sväng på sjukhus. Hon kändes väldigt fräsch och var piggis och gladis, tur att hon inte gör något säger jag bara för då skulle jag flyga som en vante ;) Men det var väldigt roligt i alla fall, och hon är riktigt kul att rida även fast jag tycker hon är lite för stor för mig, hihi ;)

Tillbaka i stallet var det lunchdags och därefter lördagsfika á la L8. Superdupergod drömrulltårta hade hon gjort! Sen packade jag hälften av alla mina hösilagepåsar innan det var nästa häst till rakning :) Jag och Pepsi traskade också upp till sjukhusfältet, och megasnälla Emma promenerade med :D Måste erkänna att jag var lite nervös för sist vi var där uppe så var hon total-loco! Men då var det iofs med kompis och hack, men ändå ;) 
Haha, pigg som en jag vet inte vad var hon i alla fall och fick börja med att galoppera/busa av henne ett par längor :P Och hon brallade och höll på ganska så galet mycket (det kan Emma intyga ;), men det var ändå under relativ kontroll  :)) men jag ville inte släppa henne eftersom det var lite kladdigt på vissa delar. Efter lite bus tänkte jag att hon skulle få pusta lite innan jag skulle travjobba henne, men då haha. När vi står stilla och jag självklart är som minst beredd gör hon världens bocksprång rakt upp i luften och jag flög :P Haha, hon fattade typ inget! Landade bra som tur var så det var bara att hoppa upp igen och köra. Hon blev faktiskt väldigt fin tyckte jag, önskar hon kunde ha samma bjudning på banan och i ridhuset. För herregud vad hon rör sig! Tror det var bra för henne nu när hon vart så stel efter vilan att få sträcka ut ordentligt, och halt det var hon inte i alla fall :D Åh, det var dunderkul verkligen! Min bästaste bästa ♥
Förövrigt var det nog ungefär 15-20:e gången utan att överdriva jag ramlade av Pepsi på 2,5 år. Hehe ;) Jämför det med typ Amandas enda avramling på Z på lika lång tid. Haha, tur att vi har roligt i alla fall även om det kan gå lite väl vilt till ibland ;D

När vi kom tillbaka nöjda och glada fixade jag iordning henne innan det var dags att åka ut till Resebro. Red ut en tur även på Poppe, och han var jättefin och avslappnad faktiskt, ända fram tills vi kom till "skogsdelen" (större delen av rundan vi red går på större vägar längs hagar och fält). Inne bland träden blev han spänd som en stålfjäder då det blåste rätt mycket, plus att vattenpölar bits. Bara så ni vet! Han kastade sig hit och dit och bytta galopp till höger och vänster. Nae fy, det var ingen höjdare. Men sen när vi "kom ut" igen så blev han kalasfin. Knäpp häst detdär!

Fixade allt innan mamma och Hugo kom och så övningskörde jag hem. Sen dess har jag inte gjort mycket mer än och ätit. Måste ta tag ordentligt i historiaprovet och packa grejer som ska till pappa imorrn. För det blir nämligen en heldag i stallet imorrn :) Först är det cirkusträning med genrep, därefter lunch, kort cirkusmöte med US, skötarmöte, teori inför KM i teori och sen ska jag hinna rida min finis innan det är tävlingsmöte kl. 17. Jag gillar att göra mycket, men såhär tight behöver det ju inte vara. För stressa, det tycker vi inte om!! Men det löser sig nog :)

Kram H

Fina, underbara pålle! ♥
Som ursäkt till min braiga sits är dels att hon precis frustar och drar mig då framåt, och dels att jag hade lite "säkerhetssits" heheh..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: