23 november 2011


Dagen började med skola, och där var det varvat en fet håltimma, lite språk och ett utvecklingssamtal. Slutade inte förens vid fyra och då är det ju rena natten ute, inte okej! Usch vad jag hatar vintern (eller hösten eller vad det nu är!) när den är som nu, grå, kall och möörk. Vill ha pudersnö och värmande strålande sol juuu, annars kan det lika gärna vara sommar liksom!
Menmen, det enda man kan göra är att hoppas på att vädergudarna hör min röst! 

Åkte i alla fall med Amanda upp till stallet och där borstade jag lite snabbt innan der var dags för en kort jogging på banan med Pepsi :) LYCKA, och det är underbart att vara på G igen!! :D Hon kändes mest lite stel och trött i kroppen, men det är ganska förståeligt tycker jag ändå när hon typ stått/skrittat i 1,5 veckor. Sen var underlaget väldigt kladdigt och det var som sagt väldigt mörkt så omständigheterna var inte optimala. Men det var mysigt och jag försökte mest få henne i en mycket låg form, böja loss lite och att hon skulle röra sig ordentligt genom hela kroppen, och det uppskattades tror jag :) Massa frust och efteråt var hon ovanligt fin i länden när jag linementa :))) 
Imorrn har jag planerat att jogga lite barbacka i ridhuset, myjs med andra ord! :D Har faktiskt knappt ridit henne barbacka förutom skrittat och travat lite i skogen så det blir lite spännande :)

När jag ridit klart fixade jag allt i stallet innan mamma hämtade mig och vi övningskörde till ica för att handla lite. Självklart blev det bonde söker fru vid åtta och sen lite kvällsfika och dusch innan jag hamnade här vid datan.

Kram H

Bilden är inte från idag, men ungefär sånt hä jobb sysslade vi med :) ↓




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: